Nem merek erről beszélni szüleimnek, de mégis tudniuk kéne. Mit tegyek?
Ez egy eléggé hosszú történet, de igyekszem rövidre zárni.
Én egy 17 éves fiú vagyok(alig 2 hét múlva 18), szüleim mindketten oroszok, és abban az országban is születtem és éltem 6 éves koromig. Kénytelenek voltunk máshova költözni. Úgy volt, hogy Angliába megyünk, de mégis Magyarországra esett a választás(az oka nem ide tartozik). Apának vannak itt ismerősei akik segítettek beilleszkedni, segítettek tanulni magyarul. Az általános iskolát 1 évvel később kezdtem, de még akkor is voltak problémáim a magyarral. Szerencsére normális tanáraim + osztálytársaim voltak és ők is tudtak nekem segíteni. Részben nekik köszönhetem, hogy ott tartok ahol most.
Bp egyik távolabb eső kerületébe költöztünk, éppen ezért iskolát is váltottam, hogy ne kelljen majdnem 1 órát utaznom. Itt viszont elkezdtek szekálni. Szerintük b*zis kinézetem van ezért a nevemből is gúnyt űztek(így lettem sergey-ből sergay). A nemzetemtől elkezdve az országomon át mindenre tettek/tesznek mindenféle jelzőt.
Tudom, hogy szüleim hogyan viselnék ezt a dolgot, ha elmesélném nekik. Valszeg megint másik helyre vinnének ahol ki tudja mi lesz. De nem szeretném. Mindenképpen itt maradok. Akárhogy próbálom védeni magam, egyre jobban csak folytatják. Valamikor még mindig nem vagyok benne biztos, hogyan kell kiejteni/írni néhány szót, és emiatt is kapom a hülyeségeket. Ha meg figyelmen kívül hagyom őket az a baj.
Mindig is tudtam hogy léteznek rasszista emberek és azt is, hogy minden ok nélkül milyen kegyetlenek tudnak lenni egymással, de nem értem miért én váltam célponttá.
Az a helyzet, az emberek egy része szeret kötekedni.
Nálad nem a szemüveget/szeplőket/vörös hajat/hájas testet találták meg, hanem a származásodat, mint leggyengébb pont.
NAGY ÍVBEN szard le!!!!!! Csak kötekedni akarnak, ok nélkül.
Én magyar vagyok, engem a vörös hajam miatt szekáltak. Már nem, mert többre vittem a kis primitív alakoknál :D
Elöször is meg kell jegyeznem, hogy sokkal, de sokkal jobban/szebben fejezed ki magad, és helyesebben írsz, mint a koroszályod többsége, pedig nekik a magyar anyanyelvük, neked meg tanult nyelv!
Emellett tényleg csak az segít, ha inkább ráteszel még egy lapáttal a hülyeségeikre, akkor leállnak vele.
Emellett meg tényleg csak egy éved van még ebben az iskolában, utána úgyis máshová kerülsz.
Basszus,ezt annyira nem ertem..a mi giminkben sose volt szekalas...ez az altsulikra jellemzo,a gimnazium egy joval ertelmesebb,valogatottabb tarsasag elvileg...hogy lehetnek ilyen gyoker emberek...
A tanacsom az,hogy ne vedeni probald magad,hanem ignorald oket,hgayd figyelmen kivul a piszkalodast,mintha meg se hallanad..ha latjak,hogy nem erdekel,unni fogjak a probalkozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!