Miért baj ez a szüleimnek? Arról volt szó hogy én nem akarok gyereket 3-4 év múlva. Erre Apu és mégis mikor akarsz szülni? Amikor ősz hajszálad lesz?
nyugi,én ezt 23 évesen hallgatom...és 10 éves tervben nincs gyerek...
meg hogy miért nem házasodunk még össze...(több mint 3 éve együtt vagyunk)...
csak annyit szoktam reagálni,hogy majd szóljanak ha fizetik,és akkor lesz lagzi,meg gyerek.jelenleg örülök ha mi megvagyunk
Elég elmaradott szüleid vannak.
Miért ne lehetne akkor szülni, amikor valakinek ősz hajszála van? Nekem már 23-24 évesen volt, tesómnak még korábban. Most akkor én már 23-24 évesen nem szülhettem volna?
Amúgy az elmúlt 50-100 évben jelentősen megnőtt a születéskor várható élettartam, teljesen normális, hogy eltolódtak az életperiódusok, és ma már később vállalnak gyereket az emberek.
Magyarázkodni nem érdemes, az ilyen vaskalapos emberekkel úgyse lehet megértetni, mi a helyzet. Igaza van a párodnak, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!