Holnap megyek Pestre kirándulni 2 napra.Az iskolától indulunk hajnalban,de az egyik barátnőm nem oda valósi ahova én,és nincs kivel átjönnie hajnali 4 kor(fél 5kor indulunk)én fel ajánlottam,hogy apummal átugrunk érte 20km-re lakik tőlünk,erre szüleim:minek szerveztél ilyet be?mindig ilyenekkel kell foglalkoznunk -.- én kedves szeretem volna lenni,meg a barátnőm és ha nem bír átjönni,akkor le maradna kirándulásról.szerintetek igazuk van? 16/L
Jóval előtte megbeszélhetted volna a szüleiddel. Akkor lehet hogy másképp álltak volna hozzá.
2011. nov. 11. 18:37
2/14 anonim válasza:
Igazuk van. Neked se esne jól, ha kérdezés nélkül programot szerveznének neked a szüleid, hétvégén, hajnalban.
Megjegyzés: én anno úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy előző éjszaka már nálam aludt a barátnőm, így másnap együtt indultunk tőlünk.
2011. nov. 11. 18:39
3/14 konicso válasza:
Hát igen valamilyen szinten...csak gondolj bele ,ha te lennél a helyükbe és neked kéne egy ilyen dolog miatt hajnali 4óra fele kelned szerintem nem örülnél neki...Szóval átfogalmazom az első mondatomat :Igazuk van.
2011. nov. 11. 18:39
4/14 anonim válasza:
Előbb a szüleidnek kellett volna szólni. Ha szólsz nekik előtte, biztos nem morogtak volna.
2011. nov. 11. 18:40
5/14 anonim válasza:
igazuk. Ha előtte megkérdezed őket lehet szívesen elmentek volna érte. Így már kicsit terhes nekik gondolom, főleg hogy hajnal lesz. Na de már mind1:) Majd legközelebb:)
2011. nov. 11. 18:40
6/14 anonim válasza:
Mondjuk ebben igazuk van, így is fel kell kelniük korán, hogy kivigyenek nem? Ma már nem tudnátok elmenni érte??? És akkor nálatok aludna. Mondjuk ez is szervezkedés...
2011. nov. 11. 18:41
7/14 anonim válasza:
Igazuk van. Kellemetlen helyzetbe hoztad őket, amivel már nem tudnak mit kezdeni. Legközelebb ilyen esetben először a szüleiddel beszélj, mielőtt felajánlod a segítségüket.
2011. nov. 11. 18:42
8/14 anonim válasza:
Máskor az ilyet jóval előtte kell megbeszélni először is a szüleiddel. Ha elsőre nem tetszik nekik a dolog, még a következő nap még mindig előhozhatod. Azonkívül van lehetőséged kitapasztalni, hogy esetleg melyikük hajlandó inkább engedni és aztán a továbbiakban már nála próbálkozol.
2011. nov. 11. 18:42
9/14 anonim válasza:
Igen, igazuk van.
Előbb szüleiddel kellett volna megbeszélned.
Vagy esetleg azt is megbeszélhetted volna velük, hogy a barátnőd aludhasson nálatok erre az egy éjszakára.
De az, hogy a tudtuk nélkül a nevükben ígérgetsz, az nem volt "szép".
2011. nov. 11. 18:43
10/14 anonim válasza:
Aranyos vagy, de valoban ezt elobb a szuleiddel kellett volna egyeztetni.
TEhat kerj elnezest, es talaljatok ki egy megoldast, pl. aludjon nalatok, ha ehhez a szuleid is hozzajarulnak, mivel mar kellemetlen es csalodas lenne a baratnodnek is. igerd meg a szuleidnek, hogy legkozelebb nem fogsz "szervezkedni" onalloan, elobb veluk fogod megbeszelni, igy biztosan segitenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!