Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem merem a szüleimnek...

Miért nem merem a szüleimnek elmondani hogy én és a barátnőm már 1 hete szakítottunk?

Figyelt kérdés
Nem merem elmondani,attól félek hogy úgy fognak rám tekinteni mint egy vesztesre.Mindig mondják hívjam el én meg majd elfogom.De nem lehet örökké hazugságban élni,és nem tudom mit tegyek.
2015. aug. 20. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lehet a reakciójuktól tartasz, hogy túldramatizálnák.
2015. aug. 20. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy szakítás miatt nem leszel vesztes. Nem működött a dolog kettotok között valami miatt, emberi dolog nem ezen múlik hogy luzer vagy vagy nem. Akkor lennél luzer ha vele lennél akkoris ha nem szereted vagy bármi ha nem jó.
2015. aug. 21. 00:22
 13/14 anonim ***** válasza:
A szüleid sem elsők egymàsnak... tudják hogy megy ez. Nem vesztes az,aki elsőre nem az igazit találja meg. Túlragozod.
2015. aug. 21. 00:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Figy, írd ki ide a a szüleid telefonszámát, majd valamelyikünk felhívja őket és elmondja, hogy szakítottatok, oks?
2015. aug. 21. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!