Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért ilyen? Ezt...

Anyukám miért ilyen? Ezt lehet neki?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, hogy anya mindig bejön ha fürdöm. Ha meg lehetősége ven megsimogatja/fogja a fenekem. Állandóan a telefonomban akar kutatni, de lekódolom az ujjlenyomatommal, de amikor elkéri akkor meg nem is azt csinálja rajta amit mondott, hogy szeretne, hanem a képeimbe meg máshol akar kutatni. A szobámon nem lehet ajtó, pedig a konyhába nyílik, a másik oldalt pedig ahol van ajtó ott sem csukhatom be, se nem hajthatom be.

Van, hogy 'kedvessékből' belém mar pl: a hasamba, de ha szólok, hogy fáj akkor meg mimóza vagyok, pedig vörös volt a hasam.

Suliba semmehetek busszal, nem is mehetek a barátaimmal sem sehova, ők sem jöhetnek hozzám, pedig nincsenek rossz hatással rám főleg, hogy nem is nagy a baráti köröm, mivel egy-két barátom van akik 'szentek' kb. minta tanulók egyebek.

14/L

Semmi bizalma sincs felèm...

2015. aug. 21. 16:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem az ajtót szerettem volna itt kihangsúlyozni hanem a fogdosást ès a fürdès közbeni jövèst menést ès aki ebben a helyzetben csak azt látja meg, hogy volt egy része a kérdésemnek ami már máshol is szerepelt azt tudom sajnálni, hogy nem a helyzetet tudja figyelembe venni
2015. aug. 21. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőt nem lehet bezárni vagy eltorlaszolni valahogy az ajtót? Én már rég kiakadtam volna rá teljesen és ordítottam, csapkodtam volna, ha belém mar. Csodálom a türelmedet. :O
2015. aug. 21. 21:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Türelmesnek kell lennem, mivel a nagyim a szomszédban lakik ès anya oldalán áll. Hiába próbálom vele megbeszèlji vagyis amikor èpp csinálja megmondom neki, higy NE, de nincs változás.
2015. aug. 22. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincs zár a fürdőszoba ajtón? Egyébként turkálhat a mobilodon mivel az anyukád, de azért ez tényleg túlzás egy kicsit. Kérd meg rá szépen, hogy picit enyhítsen a dolgokon és szépen fokozatosan érd el, hogy leszokjon ezekről.
2015. aug. 22. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
De, kérdező, ezt a kérdést CSAK TE tudod megválazolni... Ez a gond a gyk-val. Van olyan topikja, ami kifejezetten hasznos, de ez... Én már rég kicsaptam volna a patáliát. 11-12 éves koromban anyám próbált velem "szigorú lenni", de végül a robbanékony természetem, meg úgy az egész "mit tudsz tőlem megtiltani, nincs semmim" mentalitással győztem. De komolyan. Akkor nem volt semmim az égvilágon. Most is, ha kikapcsolná túl korán a wifit (8-9 óra este), akkor én kikapcsolhatom az áramot, mert nálam van a kapcsoló. xD De komolyan, mitől tud már megtiltani??? Te egy fordulóponton állsz, ha erőt vennél magadon, akkor innen már csak felfele vezet utad. Egy filmben benne van egy jó szólás "A mélypont azért jó, mert onnan már csak felfele van" Ebbe gondolj bele? Mit veszíthetsz? Alakítsd ki az életed, élettered! Még az állatkerti állatoknak, meg a szobamacskáknak is vannak zugaik, ahova elvonulhatnak, EGYEDÜL lehetnek..
2015. aug. 22. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2015. aug. 23. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!