Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kiabál folyton anyukám,...

Miért kiabál folyton anyukám, ha arról van szó, hogy segíteni kell neki?

Figyelt kérdés
Házimunkáról van szó. Mivel eddig csináltam valamit, és megkérdezte, hogy minek, abban maradtunk, hogy ő megmondja, mit kell segíteni, én meg csinálom. De tényleg, nem kell 800x szólni, ha megkér, megyek. Azt viszont nem értem, hogy miért kiabál egyből. Legutóbb például elbeszélgettünk, ő napozott, én olvastam közben, aztán bementem. Rá 5 percre berontott a szobámba, levágta a szobám közepére a tiszta ruhákkal teli lavórt és rám kiabált, hogy pakoljam el. Nem értem, miért. Mintha öt órája kérlelt volna, hogy rakjam el, pedig előtte egyszer sem szólt. Nem esik valami jól tekintve, hogy ha normális hangnemben elmondja, akkor is hallgatok rá. Szerintetek miért csinálja? Ha meg kell valamit csinálni, egyból kiabál és csapkod. 17L

2015. aug. 16. 14:05
 1/7 anonim válasza:
39%
17 éves vagy? Akkor te már bőven tudod, mi anyád viselkedésének az oka.
2015. aug. 16. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Én anyám ugyanígy viselkedett, próbáltam vele beszélni erről, de NEM ÉRTETTE a problémámat. Míg elköltöztem tűrtem, visszabeszéltem, de még elköltözésem után is próbált baszogatni, úgyhogy elérte, hogy már kb egy éve nem állok vele szóba. Sajnos vannak olyan emberek, akik se a kérésből, se a baszogatásból nem értenek. Őket 100%-ig ignorálni kell.

29N

2015. aug. 16. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy szívesen megcsinálod kiabálás nélkül is, és hogy téged zavar, hogy rögtön kiabálni kezd, mert nem bírod a feszültséget. Szerintem ha normálisan megbeszéled ezt vele, akkor ha nem is elsőre, de változtatni fog ezen.
2015. aug. 16. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
mamám hasonló, csak annyi, a különbség, hogy ő még csak meg sem kér, hogy csináljam meg ezt vagy azt, hanem nekem kéne "meglátnom" a tennivalókat. Szerintem azért kiabál, mert elege van, hogy nem látod meg, hogy mit kéne csinálni.
2015. aug. 16. 14:42
 5/7 panzerkampfwagen válasza:
azért mert szeretne kiabálni és bosszankodni valamin de mivel te megcsinalod elsore mindig ezert nem tud min idegeskedni és ezert ordibal egyből
2015. aug. 16. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:

17 évesen már önálloan rész kéne venni a házimunkában,

és is kabálnék ha még a szádba kéne rágni mindent

2015. aug. 16. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Emberek! Szovegertelmezes! Azzal kezdte a kerdezo, hogy az se volt jo az anyjanak, mikor csinalta magatol a hazimunkat.
2015. aug. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!