Anyukám miért ilyen? Ezt lehet neki?
Engem nagyon zavar, hogy anya mindig bejön ha fürdöm. Ha meg lehetősége ven megsimogatja/fogja a fenekem. Állandóan a telefonomban akar kutatni, de lekódolom az ujjlenyomatommal, de amikor elkéri akkor meg nem is azt csinálja rajta amit mondott, hogy szeretne, hanem a képeimbe meg máshol akar kutatni. A szobámon nem lehet ajtó, pedig a konyhába nyílik, a másik oldalt pedig ahol van ajtó ott sem csukhatom be, se nem hajthatom be.
Van, hogy 'kedvessékből' belém mar pl: a hasamba, de ha szólok, hogy fáj akkor meg mimóza vagyok, pedig vörös volt a hasam.
Suliba semmehetek busszal, nem is mehetek a barátaimmal sem sehova, ők sem jöhetnek hozzám, pedig nincsenek rossz hatással rám főleg, hogy nem is nagy a baráti köröm, mivel egy-két barátom van akik 'szentek' kb. minta tanulók egyebek.
14/L
Semmi bizalma sincs felèm...
Ez elég nagy baj. Mi az, hogy beléd mar, és fogdossa a a feneked????? Egyszer ülj le vele beszélgetni. Magyarázd el neki, hogy nem szereted, ha így nyúlkál hozzád, ne csinálja. A többiről is beszélj neki szépen, hogy ez téged nagyon zavar, hogy ennyire semmibe néz, nem bízik benned, és nyilván ő sem szerette volna, ha ezt csinálják vele ilyen idős korában.
A telefonod pedig ne add oda neki.
Told el a kezét határozottan a fenekednél, fogdossa ott apádat egyrészt, másrészt meg szeretnél már magadnak több magánszférát. A telefont se adnám oda neki a helyedben elvégre te sem kutatsz utána.
Mondjuk jó lene azt is megtudni, mi mi att nem bízik meg ennyire benned és kezel úgy, mint valami óvodást.
Ezt a kérdést már láttam. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye.. Hasonló.
ugyanazt a választ adom: Függöny is tilos?
Most írtam ezt először.
Amúgy lehet, de naponta 3 ugyanilyen kèrdès van kiírva.
A kishölgynek ez a második ugyan olyan kèrdèse ezen a napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!