Jogos a családom viselkedése? Ti mit reagálnátok?
19 múltam. Kb. fél éve összeismerkedtem egy sráccal az interneten, ő 23 éves. Viszont dél-afrikai (szóval van köztünk "pár km")
Két hónapja kimentem hozzá egy hétre, és annyira jól elvoltunk együtt, minden tökéletes volt, alig akartam hazajönni..
Kb. 3 héttel a hazajövetelem után előjött egy elég merész ötlettel, azzal, hogy nem akarok-e kiköltözni hozzá, ő nagyon örülne... Rendesen átgondoltam és nem hirtelen felindulásból, de elmondtam a szüleimnek.
Olyanokat kaptam, hogy ha elmegyek, én többé nem vagyok családtag, és ide többé nincs JOGOM visszajönni. Ezek kb. a legfinomabb reakciók voltak.
Nem értem, tudtak róla, anyának megmutattam a srácot, teljesen odavolt tőle....annyira nem értem, és nagyon fáj...
Mit tegyek, miért viselkedhetnek így? Ti mit gondoltok?
Igaza van előttem szólónak, nem az az alapprobléma, hogy messzire mész.
van ismerősöm, akinek a gyereke 19 évesen az Egyesült Államokba ment, jó eséllyel nem is fog már hazaköltözni. Minden támogatást megadtak neki, mert az illető nem a bizonytalanságba, szerelemből utazott ki, hanem sportösztöndíjjal egy amerikai egyetemre. Pontosan tudta, hol fog lakni, miből fog élni, mit fog csinálni, mindent leszervezett, és egyértelműen csak a javára válhatott, hogy kimegy. Persze hiányzik a szülőknek, de örültek, hogy a gyerek ekkora lehetőséget kapott (pontosabban ért el az eredményeivel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!