Jogos a családom viselkedése? Ti mit reagálnátok?
19 múltam. Kb. fél éve összeismerkedtem egy sráccal az interneten, ő 23 éves. Viszont dél-afrikai (szóval van köztünk "pár km")
Két hónapja kimentem hozzá egy hétre, és annyira jól elvoltunk együtt, minden tökéletes volt, alig akartam hazajönni..
Kb. 3 héttel a hazajövetelem után előjött egy elég merész ötlettel, azzal, hogy nem akarok-e kiköltözni hozzá, ő nagyon örülne... Rendesen átgondoltam és nem hirtelen felindulásból, de elmondtam a szüleimnek.
Olyanokat kaptam, hogy ha elmegyek, én többé nem vagyok családtag, és ide többé nincs JOGOM visszajönni. Ezek kb. a legfinomabb reakciók voltak.
Nem értem, tudtak róla, anyának megmutattam a srácot, teljesen odavolt tőle....annyira nem értem, és nagyon fáj...
Mit tegyek, miért viselkedhetnek így? Ti mit gondoltok?
Én a # 10 válaszolóval értek egyet, szerintem gondold át azokat a kérdéseket, amelyeket ő leírt.
Szerintem az is túlzás lenne, ha itt megismernél valakit és össze szeretnél költözni vele miután egy hétig jól elvoltatok...
18as, [link]
Ugyanaz a város...CSak közelről egy része.
Illusztrációképpen, jó lenne minden lányos szülőnek megnézni:
Kérdező, ha a normális válaszokra nem is reagálsz, akkor tudod mit? Költözz ki.
1 hetes tali után biztos jól kifogtok jönni...aztán ha lapátra tesz, akkor ne csodálkozz, hogy ott leszel a semmi közepén, több ezer km-re a szüleidtől, és egy büdös garasod nem lesz arra, hogy hazagyere.
Mellesleg azt ugye tudtad, hogy a Dél-Afrikai köztársaság teljes lakosságának a 22%-a HIV-fertőzött? (Ez kb 5-6 millió embert jelent)
nagyon nem orulnék neki, ha 19 évesen te éppen dél-afrikába szeretnél koltozni.. egy hetes kiruccanás miatt.
mit csinálnál te kint? tanulnál? dolgoznál? mibol élnél meg? valami koztes megoldás kellene, a fiu viszonylag konnyen találna munkát Angliában (ugye az kozel van hozzánk és onnan mégis csak egyszerubb hazajonni, ha nem ugy alakulnak a dolgok..) és te is szárnyat bontogathatnál ott...mondanám, hogy nem engednélek el...de az ember már nem tud parancsolni egy 19 évesnek... :( de valoszinuleg beleorulnék abba, hogy a lányom egy veszélyes országban, veszélyesen helyen van, kva messzi és ráadásul egy idegennel...
28-as, nincs igazad! Egyrészről attól, hogy Afrikában van még egyáltalán nem biztos, hogy fertő! Másrészről, gyanítom, hogy a többi válaszolóval egyetemben pontosan annyit tudsz a Dél-afrikai Köztársaságról, amennyit a tévében láttál. Benne van az Afrika szó, ezért ebolára asszociáltok, meg AIDS-re, meg n*ggerekre. Se neked, se a többi, az országot/kontinenst leszóló embernek fingja nincs arról, hogy mi is van ott kint pontosan, életükben nem jártak ott, nem is a kedvelt turistacélpontok az átlag magyarnak. Borzasztó primitív úgy leszólni egy országot, hogy még a fővárosának megnevezése is gondot okoz (bármekkora összeget rámerek tenni, hogy a válaszadók többsége amúgy nem tudná elsőre...), nemhogy tudjon bármit a kultúrájáról, a gazdaságáról, akármiről.
Aki rögtön számadatokkal dobálózott az ott élő HIV fertőzöttekről: Magyarország dolgozóinak a fele láncdohányos és több, mint 40%-a alkoholista. Na bumm! Ennyiből ne maradjon Magyarországon se, ha nem akar egy sárgafogú, elhízott piás lenni...
Ne értsetek félre, nem a kérdezőt védem. Egy korábbi válaszoló vagyok, én sem engedném el a lányomat. De nem azért 'me hát afrika, hanem mert fél év ismeretség, és mindössze egy hét személyes találkozás után ennek bőven nincs itt az ideje, sem itthon, sem Afrikában.
29es Afrika egy kontinens, nem lehetne megmondani a fővárosát...
Ezen túl, a pontos ország sincs megadva.
Tényleg vannak visszamaradottabb országok. Abban a körzetben lehet akármi.
És igen, itthon rengeteg problémát okoz az alkohol a családokon belül.Sokak élete megy tönkre benne.
Miben is tájékozottabb vagy értelmesebb akkor a te hozzászólásod?
Talán az a "hülye lotyó" nem egész este a gyakorikérdések előtt ül, mert van jobb dolga is annál, hogy tudatlanul osztja az észt.
Az meg hogy miből akarom eltartani magam, hadd legyen már az én gondom, ehhez senkinek semmi köze, a kérdés nem erre vonatkozott.
Utolsó, hogy mitől értelmesebb a 28-as válasza? Kezdjük ott, hogy tud olvasni ( "nincs megadva a pontos ország", szerinted a Dél-afrikai Köztársaság mi a bánat?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!