Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos a családom viselkedése?...

Jogos a családom viselkedése? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

19 múltam. Kb. fél éve összeismerkedtem egy sráccal az interneten, ő 23 éves. Viszont dél-afrikai (szóval van köztünk "pár km")

Két hónapja kimentem hozzá egy hétre, és annyira jól elvoltunk együtt, minden tökéletes volt, alig akartam hazajönni..

Kb. 3 héttel a hazajövetelem után előjött egy elég merész ötlettel, azzal, hogy nem akarok-e kiköltözni hozzá, ő nagyon örülne... Rendesen átgondoltam és nem hirtelen felindulásból, de elmondtam a szüleimnek.

Olyanokat kaptam, hogy ha elmegyek, én többé nem vagyok családtag, és ide többé nincs JOGOM visszajönni. Ezek kb. a legfinomabb reakciók voltak.

Nem értem, tudtak róla, anyának megmutattam a srácot, teljesen odavolt tőle....annyira nem értem, és nagyon fáj...

Mit tegyek, miért viselkedhetnek így? Ti mit gondoltok?

2015. aug. 20. 19:33
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nem kértem egy "qrva fityingety" se arra az útra, megtanultam spórolni.
2015. aug. 20. 20:04
 12/43 anonim ***** válasza:
47%

Kb 700 000 000 ember él Európában, ahol nincs ekkora mértékű bűnözés, nincs ennyi betegség, éhezés.

Valamennyi persze van, de Afrika mint kontinens a legalja minden civilizációnak. Bűnözőkből rengeteg, emberrablásokból szintén. Szóval a legrosszabb helyet választottad. A fenti adatok szerint, mindenképp akadt volna olyan férfi, aki közelebb van, normálisabb helyen és megfelel neked.

Te mégis logikátlanul csinálod.

Már az is fura, hogy oda mentél...

Amúgy ha már kérdezel, hanyagolhatnád a nagyképű hangvitelt. Esetleg te kérdeztél másokat és nem forfítva.

2015. aug. 20. 20:04
 13/43 A kérdező kommentje:
Néhány sértő és tudatlan kommentre miért reagáljak normálisan?
2015. aug. 20. 20:08
 14/43 anonim ***** válasza:
64%

12. Vagyok ismét.

Az az érdekes, hogy a lényeges kérdésekre nem reagálsz, csak a szerinted sértő megjegyzésekre.

Mondjuk hogy mit teszel, ha nem jön össze mégsem a dolog?

Miből akarsz ott élni?

Hogy teszel bármit is, ha valahogy ő sem tud már eltartani(ha az a terv, hogy eltart) és vissza se tudsz már jönni?

2015. aug. 20. 20:10
 15/43 anonim ***** válasza:
79%
mit szeretnél ott dolgozni?
2015. aug. 20. 20:12
 16/43 anonim ***** válasza:
52%

#3: elég tudatlan vagy, a Dél-Afrikai Köztársaságban MESSZE nem csak fekák vannak!

És ha az, de a tanult, művelt fajtából? Többet ér mint te a kicsinyes előítéleteddel.

2015. aug. 20. 20:12
 17/43 anonim ***** válasza:
85%

Mindössze ennyit tudsz válaszolni? Egy egyhetes dél-afrikai túra nem két fillér, alsó hangon 5-600 ezer forint. Miből spóroltad össze 19 évesen, diákmunkából? Vagy a pasi fizette?

Nézd, szerintem itt mindenki jót akar neked, még a szüleid is, ha hülyén is csinálták eddig. Külföldi állampolgárként, képesítés, támasz nélkül, ha szétmegy ez a kapcsolat (márpedig egyheti andalgás semmire sem garancia), egyetlen módszer van arra, hogy kint fenntartsd magad, és összeszedd a hazaútra valót. Tényleg ezt akarod?

2015. aug. 20. 20:13
 18/43 anonim ***** válasza:
45%
A sok idiótának, az Cape Town [link]
2015. aug. 20. 20:15
 19/43 anonim ***** válasza:
68%
Persze hogy jogos! melyik szülő örülne annak, ha a gyereke elmenne a világ másik felére? Én amúgy inkább Angliát ajánlanám a közös élethez. Dél-Afrika tudtommal nem sokkal jobb mint Mo és a közbiztonság sem a legjobb, ráadásul ott a fehérek a kisebbség, de nyilván tudod, hisz jártál ott. Sokkal könyebb lenne az Unióban élni szerintem.
2015. aug. 20. 20:19
 20/43 anonim ***** válasza:
94%

71%-os, van valami értelmes kommented is? Tökmindegy, hogy Izlandra, Venezuelába vagy Mauritiusra akar-e menni, próbáljunk talán a lényeges dolgokra koncentrálni!

Az eszem megáll egyébként, hogy internetes ismerkedés alapján (ahova bárki bármit feltehet, azt ír, amit akar, olyan fényképet tesz fel, amilyet nem szégyell) egy fiatal lány elmegy több ezer kilométerre egy pasihoz, aki bárki és bármi lehet...

2015. aug. 20. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!