Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez valóban vérfertőzés?

Ez valóban vérfertőzés?

Figyelt kérdés
Másfél éve járok a barátommal, a múlt héten lefeküdtünk egymással. Amikor anyám megtudta nagyon kiakadt. Ordibált velem, hogy egyáltalán miért jártunk, meg hogy milyen ostobák vagyunk. Mint kiderült, a fiú rokonom. Persze nem vér szerinti, hanem ilyen szegről végről rokon. Valószínűleg már az ük-ük szüleink se voltak már vérrokonok. Szóval nem értem anyámat. Én nem érzem, hogy vérfertőzés lenne.

2015. aug. 19. 19:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs normálisabb felnőtt a családban? Apukád nem él veletek?
2015. aug. 19. 20:17
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

#9 Jaj, ne beszélj már ostobaságokat! A feleségem nővére nekem sógornőm, tehát rokonom. De nem vérrokonom. Annak ellenére, hogy a kisfiam nekem is vérrokonom és neki is.

Csak nem te vagy a kérdező ostoba anyja? Vagy ennyi sötét ember él manapság ebben az országban?

2015. aug. 19. 20:21
 13/27 A kérdező kommentje:
Elváltak a szüleim, apa nagyon ivott meg gyógyszerezte magát.
2015. aug. 19. 20:22
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
És a barátodnak megvannak a vér szerinti szülei? Együtt lakik velük?
2015. aug. 19. 20:23
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell az anyát szidni, lehet hogy tud valami titkot, hogy ki kivel mikor és hogyan. Másképp nem akadt volna ki.
2015. aug. 19. 20:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A törvény még az elsőfokú unokatestvérek házasságát is engedélyezi, úgy hogy nem vérfertőzés amit írsz.

Anyád hülye, de te is, ha ez a kérdés felmerült benned, hiszen nem is vagytok vérrokonok :)

2015. aug. 19. 20:27
 17/27 A kérdező kommentje:
#9 válaszoló, valamikor a XVIII. század körül váltak szét a családjaink. Ahogy a barátom szüleinek szavaiból le tudtam szűrni.
2015. aug. 19. 20:27
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

Akkor a probléma arra redukálódik, hogy anyád tilt egy fiútól a saját bónája miatt (most mindegy, hogy ez pont a rokonságra való hivatkozás).

1. Lehet figyelmen kívül hagyni a cirkuszait és csinálni, ahogy te szeretnéd.

2. Lehet szembe menni vele és állandóan hangoztatni, hogy akkor is járni fogsz vele, ha a feje tetejére áll.

3. Lehet engedelmeskedni, és szakítani a sráccal (ezt biztos nem csinálnám).

4. Lehet külön költözni, ha már dolgozol és meg tudod oldani. Vagy akár a sráccal összeköltözni.

5. Lehet látszólag engedelmeskedni és titokban folytatni. Ezt csak akkor csinálnám, ha záros időn belül biztosan külön tudnék költözni és onnantól nyíltan szerethetném a páromat.

Aztán lehet még kombinálni, felnőtt rokonokat megkérni (aki normálisabb és anyukád ad a véleményére), hogy próbálja ő meggyőzni anyukádat. Nagy igazság, hogy ha a saját gyereke mond valamit, akkor sok szülő leugatja, de ha vele egykorú másik felnőtt, akkor elgondolkodik rajta.

2015. aug. 19. 20:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Még nem tudok elköltözni, 19 éves vagyok, jövőre fogok érettségizni.
2015. aug. 19. 20:36
 20/27 anonim ***** válasza:
63%
Ne foglalkozz anyád hisztijével, nem érdemes. Nem vérrokon, ennyi. Szerintem anyud inkább féltékeny.
2015. aug. 19. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!