Valóban rosszul alakult az életem?
A szüleimmel sosem volt jó a viszonyom, mert kiskorom óta bántalmaztak, még el nem költöztem.
Nem akarom ide részletezni, mert már korábban leírtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Utána külföldre költöztem a barátommal. Neki van állása, én munkát keresek. Suliba már felvettek.
Otthon elég szegényen éltünk, most már jobb.
Tegnap sajna elutasítottak egy munkahelyen, gyakorlat hiánya miatt.
Erre egy barátnőm megjegyezte, hogy fura, milyen rosszul alakult az életem.
Én nem látom annak. Van kapcsolatom, van hol laknom, lehetőségem tanulni, fiatal vagyok, szép, más nem kell.
Hogy anyagilag kicsit össze kell húznunk magunkat, az rendben van.
Lehetséges, hogy a szüleim mégsem rontották el a nevelésem, ha sose láttam úgy, hogy rossz az életem?
20l
Rosszul?!Ne viccelj,nekem ennél ezerszer rosszab,szóval örülhetsz!
19 éves lány
Elolvastad mindkettőt?
Attól, hogy a Tied rosszabb, az enyém még nem lesz jobb, ez nem viszonyítás kérdése. Ez teljesen egyéni.
"Valóban rosszul alakult az életem?"
Még el sem kezdődött igazán.
A barátnőd(?) inkább irigy. Majd találsz munkahelyet, suliba jársz, minden lehetőséged meg van a jövőre nézve.
Hát bizony nem túl biztató, hogy a barátodra vagy utalva. Nála laksz, ő tart el, stb..
Talál egy másik macát, akkor hova mész? (Persze, most még biztos vagy, hogy ő a nagy Ő...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!