Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul a dolgokat, vagy valóban baj van? Belefér ez egy komoly kapcsolatba?
Fiúk,lányok,a véleményetekre vagyok kíváncsi.31 éves nő vagyok,a párom velem egyidős. 2 hónapja született gyermekünk,akinek nagyon örültünk,tervezett baba ...
A problémám a következő: A minap a párom lebukott,hogy közösségi oldalon,egy közös ismerősünk képeit nézegeti rendszeresen,egy hónapja...Olyan érzés ez számomra,mintha szíven szúrt volna,mintha elárult volna. Szerintetek ez belefér egy kapcsolatba? Én nagyon úgy érzem hogy nem,hisz nekem ilyesmi meg sem fordulna a fejemben. Azóta nem bírom elviselni azt se hogy hozzám érjen,és félek rámegy a kapcsolatunk...mit tegyek?
kommunikáció!
Értelmes felnőttek vagytok elvileg...
Szóval mond el ezt neki, mond el h zavar kérdezd meg miért csinálja ezt állandóan, tisztázzátok a dolgokat.
Egy baba mindig sokmindent megváltoztat.
Tudod néha az a baj, hogy egy gyerek az sok esetben a szülők közé áll! Nem pedig a szülők mellé.
A viselkedésed miatt fog rámenni a kapcsolatotok. Teljesen felesleges ilyen hülyeségeken törnöd magad.
2 hónapja szültél, tombolnak a hormonok, szülés utáni depresszió is közrejátszat, de próbálj meg értelmesen, felnőtt ember módjára gondolkozni!
Ez nem ok egy szakításra és szerintem nem az a dolog, aminél arról kell beszélni, hogy vajon belefér-e egy komoly kapcsolatba. A párod nem tett semmit. Nézegeti a képeit? Hát jó. Nekem is van olyan férfi ismerősöm, aki épp külföldön járt és folyamatosan rakosgatta ki a képeit, és érdekelt.
Ne gondold túl a dolgot.
Nem a képnézegetéssel van gond, hanem azzal, hogy másra gondol. Másra vágyik.
Szerintem ülj le vele nagyon komolyan beszélni, hogy itt szépen leáll, és felnőtt férfiként viselkedik.
Elég neked azzal megbirkózni, hogy anya lettél, fenekestül felfordult az életed, inkább ebben segítsen, és ne kifelé kacsintgasson.
Szia Sára, megbeszéltétek a dolgokat, Hol tart most egy fél év távlatából a kapcsolatotok.
Csa azért kérdezem, mert hasonló helyzetbe kerültem, mint Te, ha beszélni akarok vele, erről, akkor becsapja az ajtót, és órákra eltűnik a "hülye féltékenységem" elől, pedig csak beszélgetni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!