Szerintetek én érzem rosszul vagy valóban így van?
Párommal élek, jól meg vagyunk szeressük is egymást,boldogok is vagyunk. De viszont van egy kis zavaró tényező. A párom az előző barátnőit elvitte ide elvitte oda,járkáltak mindig mindenfele. Velem meg nem is megy szinte sehova. Épp a napokban volt a tv-ben valami városról szó és mondja, hogy ő már itt is volt.Rákérdeztem, hogy kivel és mondta hogy az előző csajjal. Hát már elegem lett és megkérdeztem, hogy most ő nem is szeret engem vagy miért nem megyünk együtt sehova. A válasza az volt, hogy eddig senkit nem szeretett úgy mint engem, csak egyszerűen nincs rá szabad ideje meg pénz sem.
Mind ketten dolgozunk egy kasszán vagyunk, elhiszem hogy sok a fizetni való, de legalább egy napra elmennék valahova.
Én úgy érzem,, hogy nem is igazán szeret, csak azért kellettem neki, mert tökéletes anya jelölt vagyok.
Egyetertek a 12:44essel. Ez igy egyeltalan nem jo. Ha egy egyszeru programot sem hajlando osszehozni veled, az mar regen rossz. Valoban nagyon valoszinu hogy kevesbe szeret es csak a tokeletes anyat latja benned. Szerintem nagyon jol erzed.
A helyedben szakitanek es keresnek egy rendes, szereto, figyelmes ferfit aki szamara fontos legyen az en boldogsagom.
26L
Egyre drágább az élet az utóbbi pár évben. Régebben el tudtam járni táncórákra, beülni havi 2-3-szor valakivel sörözni, most már ezek nem férnek bele, pedig még kicsivel többet is keresek.
Persze lehet, hogy csak tenyészkancának tart, de nem tökéletesnek, mert a gyerek eltanulná tőled a suksükölést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!