Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valóban rosszul válaszoltam? .

Valóban rosszul válaszoltam? .

Figyelt kérdés

Nézd meg ezt a képet:

[link]

Most tényleg én vagyok ilyen bolond, hogy nem látom a hibám okát, vagy mi?!

2011. jún. 17. 16:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jól válaszoltál.
2011. jún. 17. 17:05
 2/14 anonim ***** válasza:
én se látom,ha ez segít
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
igen rosszul választottál, mert csal az A-nak kell.A B-nek mégis miért kéne mikor az útjaitok nem is keresztezik egymást?
 4/14 anonim ***** válasza:
az ,,a,, választ jelölte be
2011. jún. 17. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Azért mert B --> A és te. Az egyenrangú kereszteződésben a jobbra kanyarodónak nincs elsőbbségadási kötelezettsége, tehát ő nem játszik, simán elmegy jobbra és kész. A motoros és Te viszont keresztezitek egymás útját és neki van elsőbbsége veled szemben, mert jobbra van tőled. Ennyi.
2011. jún. 17. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy pont a jól válaszolóknak van a legalacsonyabb %-uk... Szánalmas ez az oldal. Hülyék gyülekezete. Aki jót ír azt meg lepontozzák.
2011. jún. 17. 17:20
 7/14 T5- ***** válasza:
46%

Rosszul váloszoltál.

Azért mert a B jobbra kanyarodik, a motoros balra. Neked jobb kéz felől van a motoros. Tehát egyenrangú kereszteződésnél előbb a B megy, ő elsőbbséget ad neked, te a motorosnak, de a motoros mégis a B-nek ad elsőbbséget. Utána te elengeded az A-t és ha már mindketten átmentek csak akkor jössz te. Nem tudom érted-e?

2011. jún. 17. 17:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor mégis melyik szabály miatt kell nekem elsőbbséget adnom a tőlem balra lévő, jobbra kanyarodó gépjármű számára?!
2011. jún. 17. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kell neki elsőbbséget adnod, ugyanis nem vagytok elsőbbségi helyzetben, nem keresztezitek egymás útját.
2011. jún. 17. 17:34
 10/14 T5- ***** válasza:
63%

Nem érted.

Jobb kéz szabály értelmében.

B ad elsőbbséget neked.

Te adsz elsőbbséget A-nak.

A nem ad senkinek.

A sorrend ez alapján A, kerék, B

De.

Kanyarodás szabálya miatt.

A elsőbbséget kell, hogy adjon B-nek, te pedig A-nak.

Az elsődleges szempont A és B. Addig te nem mehetsz míg ők el nem mennek, mert míg A elengedi B-t, te A felé elsőbbség adási kötelezettséggel tartozol. Ezért elmegy B (nem úgy), mert A elengedi. Utána te elengeded A-t és csak aztán jön a kerék. Érted?

2011. jún. 17. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!