Valóban ennyire gonosz és önző lennék?
Szeretnék összeköltözni a barátommal. Ki is néztünk már egy kisebb lakást, a hónap végén be is költözhetnénk. Itthon közöltem anyuval, hogy szeretnék elköltözni, ő meg teljesen kiakadt. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy én egy önző liba vagyok, mert csak arra gondolok nekem mi a jó, őt egyedül hagyom, meg különben is megmondták neki hogy ezt fogja tőlem kapni hogy én eldobom őt. Tényleg ennyire gonosz lennék, mert el szeretnék költözni és önálló életet akarok kezdeni? Megmondtam neki, hogy minden nap hazajárnék, 15 percre laknánk egymástól. Ő viszont azt mondta, ha elmegyek látni se akar többet. Mihez kezdhetnék most?
20/L
Menj nyugodtan a barátoddal.
Anyukád valószínűleg csak első ijedtségében vágott hozzád ilyeneket, nem gondolta át. Majd megbékél idővel.
Anyukád egyedül nevelt?
És most egyedül maradt. Kár, hogy nincs mellette férfi.
Ezért nem szabad a gyereknek elsőnek lennie egy nő életében, mert a gyerek csak pár évig van vele, utána elmegy. Kell a szerelem, kellenek a férfiak, kell egy párkapcsolat is.
Szomorú, de ez ne a te gondod legyen.
Egyetértek. Nem akar egyedül maradni..
menj oda hozzá és mond el neki ,nem "dobod" el magadtól csak 20évesen egy kicsit kipróbálnád a külön élést. Ha nem jön be úgy is hazamész! Ne vedd komolyan amit mondott te vagy a mindene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!