Fiam többször vált, és mindig legatyásodott. Veszett a mi pénzünk is. Most új Barátnője van, és 40 évesen megint tőlünk várja a pénzt lakásra. Megtagadtam, ekkor Ő meg "leirt" engem. Adnátok Neki ujra és ujra?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 12:46
41/56 anonim válasza:
Én nem adnék az tuti...így is adtatok már eleget!:)
43/56 anonim válasza:
most kisded módon zsarolni próbál azzal, hogy akkor nem állok többé veled szóba. 40 évesen több esze is lehetne. egy nagy maci f***t kapna, nemhogy pénzt
44/56 anonim válasza:
Inkább a nagy rabok f****t kapjon, vagy az összes bevándorlóét!
45/56 anonim válasza:
Nem adnék. Már bebizonyította, hogy nem szabad.
46/56 anonim válasza:
Nem kapna egy fityinget sem.
47/56 anonim válasza:
Szerintem egy szülőnek, ha tud segíteni, akkor nem kellene megtagadnia a segítséget.
Szerintem lehetne megoldást találni, legyen a lakás a te neveden, vagy legyen rajta haszonélvezeti jogod.
48/56 anonim válasza:
Soszor a legjobb es legbolcsebb segitseg ha NEM segit az ember a gyereken
Igy megtanulja a sajat elete a sajat felelossege nem a tied
Nem tamaszkodhat 40 evesen a szuleire nem egeszseges es nem is normails dolog.
Forditva az lenne ha o segitene titeket pl fat osszevagni kertet rendbeszedni festeni javitgatni stb
Szomoru olvasni haragszik ratok
Az en gyerekeimbol ketto felnott es ok segitenek rendszeressen nekem sok mindenben bar nalunk penz vagy kolcson kizart hiszen rokonak tartozni a vilag legrosszabb dolga
49/56 anonim válasza:
szerintem igenis segíteni kell, csak okosan, az ő nevére semmit!
50/56 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat. Nem történt változás semmiben, de megerősitett a sok vélemény.
2015. szept. 18. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!