Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam többször vált, és mindig...

Fiam többször vált, és mindig legatyásodott. Veszett a mi pénzünk is. Most új Barátnője van, és 40 évesen megint tőlünk várja a pénzt lakásra. Megtagadtam, ekkor Ő meg "leirt" engem. Adnátok Neki ujra és ujra?

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 12:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Van egy Unoka 16 éves Fiú. Ő aranyos, de ritkán látjuk. Hát én is ugy gondolom, illetve szeretném gondolni, hogy jól teszem ha már nem adok több pénzt. Ezek szerint Rá soha nem számithatok, akkor fizetnem kell valakinek, ha segitségre szorulok.
2015. aug. 16. 13:27
 12/56 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor fizetett idegenre jobban lehet számítani, mint a családtagokra. Saját tapasztalat.
2015. aug. 16. 13:34
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor maximum unokának vennék meg 1-2 dolgot, ha hiányt szenved valamiben mert az apja nem fizet utána rendesen.

Vagy esetleg pár ezer Ft zsebpénz ha nem kap az apjától. De másra biztos nem költenék.

2015. aug. 16. 13:36
 14/56 anonim ***** válasza:
92%
Büdös kölök. Milyen alapon várja tőletek a pénzt? Tudod mit adnék neki? Egy nagy pofont. A te megtakarításod azért van, ha veled történik valami, vagy váratlan kiadásod lenne, legyen mihez nyúlni, s nem pedig a fiad sikertelenségének tanulódíját kifizetni. Ő főzte, ő egye meg. Kapja be. Ölellek.
2015. aug. 16. 13:39
 15/56 A kérdező kommentje:
Az Unokának mindent megad, sőt. Különben nagyon jól keres, csak ahogy jön a pénz úgy megy. Megtakaritása soha nincs. Többszörösét keresi az én jövedelmemnek.
2015. aug. 16. 13:41
 16/56 anonim ***** válasza:
44%
Hát a nevelését ti rontottátok el, biztosan egyke lehet, utyuli-putyulika, jaj de édes, kisfiam, mennyi pénzt adjak? Vagy mint boldogult nagymamám, aki velünk lakott, ennek ellenére a kis nyugdiját a részeges nagybátyám zsebébe dugdosta, mész innya? Édesanyám agyon dolgozta magát, nem volt ennivalónk, apám meghalt, de nagymamának csak a fia (akkor már kb. 60-70 éves lehetett) volt a "kicsi fia". Akinek annyi pénze volt, hogy erre egyáltalán nem szorult rá.
2015. aug. 16. 13:48
 17/56 A kérdező kommentje:
Tényleg egyke volt, és mindent megkapott ! Ezért is nehéz most....
2015. aug. 16. 13:51
 18/56 anonim ***** válasza:
95%

Ez esetben épp ideje, hogy felnőjön, és leszakadjon a köldökzsinórról. 40 évesen ez már rég esedékes lett volna.

Köszönöm, hogy kiírtad ezt, kérdező, elég pontos elképzeléseim vannak, hogyan intézzem a srácaimmal a dolgokat (ők még csak huszonévesek), ez a történet megerősített.

2015. aug. 16. 13:51
 19/56 A kérdező kommentje:
Hát már én is másképp intézném a dolgokat ha lehetne. Volt lakása több is, telek gk stb. Most ellenség vagyok, mert már nem akarok adni többet.
2015. aug. 16. 14:10
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, ha a szájáig ér a sz.r, jön.
2015. aug. 16. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!