Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam többször vált, és mindig...

Fiam többször vált, és mindig legatyásodott. Veszett a mi pénzünk is. Most új Barátnője van, és 40 évesen megint tőlünk várja a pénzt lakásra. Megtagadtam, ekkor Ő meg "leirt" engem. Adnátok Neki ujra és ujra?

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ! Jó fej vagy!
2015. aug. 17. 08:41
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
De hogy az istenbe gatyásodott le a válásai után? Elvileg a vagyon felét mindig ő kapta... Ennyire balfék lenne pénzügyek terén?
2015. aug. 17. 12:38
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Most nem olvastam végig a válaszokat, igaz én is írtam már neked, de annyit megtehetsz, ha nagyon lelkiismeretfurdalásos van, hogy adsz pénz a lakásra, de írasd a magad nevére a lakást, vagy egy részét. Így ha baj lesz a pénzed még mindig meg lesz.
2015. aug. 17. 13:13
 34/56 A kérdező kommentje:
Ugy, hogy Ő költözött a nő nemühöz, és a saját lakása árát felélték....
2015. aug. 17. 16:23
 35/56 anonim ***** válasza:
74%

hát nem tanult meg pénzzel bánni, az tuti.

ritkák manapság az ilyen "lovagok" :)

én adnék úgy pénzt neki lakásra, hogy a kéró az én nevemen lesz és nekem is, a fiamnak is haszonélvezeti joga lesz, a nőnek meg nem. slusz passz. így élhetnek majd együtt a mézeskalácsban :)

2015. aug. 18. 23:23
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van rokonom, aki már 30 millában van a családnak, és se lakása nincsen, se semmije, mindig minden elúszik.

Az ilyen embernek se pénzt nem szabad a kezébe adni, se vagyontárgyat a nevére íratni. Ha esetleg felbukkanna, nehogy adjál neki!

2015. aug. 18. 23:26
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyet, a család húzta kis a bajból többször is, aztán örökölte a nagymama lakását. A szép bútorokat kidobta, a lakást eladta. Mit tett a pénzzel? Vett egy LAKÓPARKi méregdrága lakást, nem érdekelte a rezsi. Aztán persze bukott, mert el kellett adnia. A barátnője elhagyta, se lakás, se munka. Vett egy garzonlakást, azt is eladta, most a szüleivel lakik másfél szobában és ők tartják el félig, mert minden munkahelyről meglép. Már 39 éves, se felesége, se gyereke, se pénze. Ez se tud bánni a pénzzel.
2015. aug. 19. 00:34
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Úgylátszik vannak életre alkalmatlanok, de ezek automatikusan élősködő üzemmódra váltanak, mivel maguk életképtelenek, de létezni akarnak.
2015. aug. 19. 13:43
 39/56 A kérdező kommentje:
Ez is jó meghatározás !
2015. aug. 19. 13:52
 40/56 anonim ***** válasza:
87%

Én nem adnék neki sehogy. Igenis jogotok van élvezni a nyugdíjas éveiteket, amíg lehet.

Illetve ha most nem tanul meg megállni a saját lábán, akkor mi lesz vele, ha ti már nem lesztek?

Most az anyósom jutott eszembe: 3 fia van. Mindegyiket kiházasította. Az egyik elvált, de később összejöttek újra. Közölte anyósom, hogy ha ismét házasság lenne, akkor oldják meg, mert ő már megtette a kötelességét. (Bármikor segít a gyerekeinek egyébkén, nagyon szuper nő, de nem kell mindenben segíteni egy felnőtt embernek.)

Kitartást, ha szeret titeket, akkor megbékél. Ha nem, akkor...

2015. aug. 19. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!