Fiam többször vált, és mindig legatyásodott. Veszett a mi pénzünk is. Most új Barátnője van, és 40 évesen megint tőlünk várja a pénzt lakásra. Megtagadtam, ekkor Ő meg "leirt" engem. Adnátok Neki ujra és ujra?
hát nem tanult meg pénzzel bánni, az tuti.
ritkák manapság az ilyen "lovagok" :)
én adnék úgy pénzt neki lakásra, hogy a kéró az én nevemen lesz és nekem is, a fiamnak is haszonélvezeti joga lesz, a nőnek meg nem. slusz passz. így élhetnek majd együtt a mézeskalácsban :)
Nekem is van rokonom, aki már 30 millában van a családnak, és se lakása nincsen, se semmije, mindig minden elúszik.
Az ilyen embernek se pénzt nem szabad a kezébe adni, se vagyontárgyat a nevére íratni. Ha esetleg felbukkanna, nehogy adjál neki!
Én nem adnék neki sehogy. Igenis jogotok van élvezni a nyugdíjas éveiteket, amíg lehet.
Illetve ha most nem tanul meg megállni a saját lábán, akkor mi lesz vele, ha ti már nem lesztek?
Most az anyósom jutott eszembe: 3 fia van. Mindegyiket kiházasította. Az egyik elvált, de később összejöttek újra. Közölte anyósom, hogy ha ismét házasság lenne, akkor oldják meg, mert ő már megtette a kötelességét. (Bármikor segít a gyerekeinek egyébkén, nagyon szuper nő, de nem kell mindenben segíteni egy felnőtt embernek.)
Kitartást, ha szeret titeket, akkor megbékél. Ha nem, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!