Szüleim tiltanak egy külföldi fiútól, mit tegyek? 24/L (Lenn)
Nem vagyok már gyerek, 24 éves vagyok, szüleimmel élek, dolgoztam (sajnos nemrég munkanélküli lettem).
Megismerkedtem egy osztrák fiúval (aki félig török származású).
Mikor szóba hoztam szüleimnek, egyből tiltakoztak, nem volt szimpatikus nekik, mert hogy külföldi és hogy nem tud magyarul egy szót sem.
Eleinte nekem is voltak fenntartásaim, nem bíztam meg vakon benne.
De már jópárszor találkoztunk, bemutatott a családjának, barátainak is, kevdeskedik, stb., egyszóval már kezdek jobban megbízni benne.
Tegnap is találkoztunk, szüleimnek hazudnom kellett,hogy a barátnőimmel vagyok.
Szerintem megsejtették, hogy nem mondtam igazat, kézzel lábbal tiltanak a fiútól.
Megismerni nem akarják.
A legjobb lenne, ha elköltöznék, de sajnos ez nem olyan egyszerű.
Nem tudják elfogadni, hogy egy felnőtt ember vagyok, gyerekként kezelnek, ami engem már nagyon frusztrál és kezd betelni a pohár...
Aki hasonló helyzetben volt, írhatna pár jó tanácsot.
Köszönöm!
Hagyd ott a pasit mindenképp. Egy ismerősöm arabhoz ment férjhez, csinált neki 4 gyereket, majd hazazavarták az országból Magyarországra. Aztán itt maradt 4 gyerekkel egyedül. Araboknál a nő, csak egy élvezeti tárgy.
Nem tudsz magadnak fogni egy rendes magyar fiút? Mindenki boldog lenne, te is, szüleid is.
Arabot ne! Látod mit csinálnak a bevándorlók. Letarolják az országot, agresszívak, igénytelenek, koszosak, olyanok, mint az állatok.
#7!
Ha azt mondod, hogy nem számít a nemzetiség, akkor neked miért lényeges, hogy "külföldi (angol ajkú)" férjet fogj magadnak?
Arról nem esett szó, hogy ki ez a srác. Mármint van munkája, keresete, lakása? Vagy csak az az utcán haverokkal lógós osztrák török, akikkel tele van Bécs?
Van esetleg oka a szüleidnek, hogy el akarnak tiltani tőle? Ez így nagyon egyoldalú.
Eltiltani nem tudnak, felnőtt vagy, ha akarsz, elköltözöl, de jól gondold meg. Tényleg belefuthatsz egy pofonba, aztán nem lesz hová visszamenni.
Milyen az a távpénz? Csak messziről lehet nézegetni a bankjegyeket? :D
Muszlim férfiakkal tényleg óvatosan. Kedveskedni ideig-óráig mindenki tud, de teljesen más kultúrkörből jönnek, ahol a nők másodrangú lények. Viccen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!