Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim tiltanak egy külföldi...

Szüleim tiltanak egy külföldi fiútól, mit tegyek? 24/L (Lenn)

Figyelt kérdés

Nem vagyok már gyerek, 24 éves vagyok, szüleimmel élek, dolgoztam (sajnos nemrég munkanélküli lettem).

Megismerkedtem egy osztrák fiúval (aki félig török származású).

Mikor szóba hoztam szüleimnek, egyből tiltakoztak, nem volt szimpatikus nekik, mert hogy külföldi és hogy nem tud magyarul egy szót sem.

Eleinte nekem is voltak fenntartásaim, nem bíztam meg vakon benne.

De már jópárszor találkoztunk, bemutatott a családjának, barátainak is, kevdeskedik, stb., egyszóval már kezdek jobban megbízni benne.

Tegnap is találkoztunk, szüleimnek hazudnom kellett,hogy a barátnőimmel vagyok.

Szerintem megsejtették, hogy nem mondtam igazat, kézzel lábbal tiltanak a fiútól.

Megismerni nem akarják.

A legjobb lenne, ha elköltöznék, de sajnos ez nem olyan egyszerű.

Nem tudják elfogadni, hogy egy felnőtt ember vagyok, gyerekként kezelnek, ami engem már nagyon frusztrál és kezd betelni a pohár...

Aki hasonló helyzetben volt, írhatna pár jó tanácsot.

Köszönöm!

2015. aug. 12. 00:13
1 2 3
 11/27 Költőnő? ***** válasza:
40%
ha tiltani tudnak bmitől is; még nem vagy felnőtt nő. Azt is írtad, h lány. A lány az nem felnőtt nő. Ha felnőtt nő leszel, nem fognak tudni tiltani semmitől és senkitől.
2015. aug. 12. 07:52
 12/27 anonim ***** válasza:
31%

Hagyd ott a pasit mindenképp. Egy ismerősöm arabhoz ment férjhez, csinált neki 4 gyereket, majd hazazavarták az országból Magyarországra. Aztán itt maradt 4 gyerekkel egyedül. Araboknál a nő, csak egy élvezeti tárgy.

Nem tudsz magadnak fogni egy rendes magyar fiút? Mindenki boldog lenne, te is, szüleid is.

Arabot ne! Látod mit csinálnak a bevándorlók. Letarolják az országot, agresszívak, igénytelenek, koszosak, olyanok, mint az állatok.

2015. aug. 12. 08:10
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Költőnőre hallgass. Sokszor megszívtam már egyedül külföldön, és senkire se számíthattam. Bár az Erdély volt, de el se tudom képzelni mi lett volna Angliában. Még nem vagy ilyenekhez elég tapasztalt és mivel látják, hogy fiatal vagy, nagyon meg fognak szívatni. Az ilyenek így élik ki magukat.
2015. aug. 12. 13:28
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

#7!

Ha azt mondod, hogy nem számít a nemzetiség, akkor neked miért lényeges, hogy "külföldi (angol ajkú)" férjet fogj magadnak?

2015. aug. 12. 13:31
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Arról nem esett szó, hogy ki ez a srác. Mármint van munkája, keresete, lakása? Vagy csak az az utcán haverokkal lógós osztrák török, akikkel tele van Bécs?

Van esetleg oka a szüleidnek, hogy el akarnak tiltani tőle? Ez így nagyon egyoldalú.

Eltiltani nem tudnak, felnőtt vagy, ha akarsz, elköltözöl, de jól gondold meg. Tényleg belefuthatsz egy pofonba, aztán nem lesz hová visszamenni.

2015. aug. 12. 14:20
 16/27 anonim ***** válasza:
41%
Költözz el.Ha jól beszélsz németül, szinte minden szállodában keresnek munkaerőt, szállást adnak. Amíg rendbe nem jössz anyagilag, hogy bérelj magadnak lakást, addig megfelel. Ausztriában lakva ismerkedhetsz akár évekig a fiúddal, mielőtt pár lennétek, vagy szakítanátok. Arra vigyázz, nehogy egyik függőségből (szülők) egy másikba (pasi) ugorj bele.
2015. aug. 12. 14:46
 17/27 A kérdező kommentje:
A srác szüleivel él, munkája nincs egy ideje egy baleset miatt, távpénzen van.
2015. aug. 12. 16:32
 18/27 anonim ***** válasza:
Mi történt baleset címszó alatt?
2015. aug. 12. 17:20
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Milyen az a távpénz? Csak messziről lehet nézegetni a bankjegyeket? :D

Muszlim férfiakkal tényleg óvatosan. Kedveskedni ideig-óráig mindenki tud, de teljesen más kultúrkörből jönnek, ahol a nők másodrangú lények. Viccen kívül.

2015. aug. 12. 18:25
 20/27 A kérdező kommentje:
Autós baleset.
2015. aug. 12. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!