Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim lecigányozták a...

A szüleim lecigányozták a barátnőmet. Szerintetek normális szülő az ilyen?

Figyelt kérdés
Egyébként nem cigány csak sötétbarna hajú és barna szemű. Persze anyáméknak egyből cigány, holott félig német, mert Grillitsch a neve. A barátnőmnek nem mondták a szemébe, de érezte, hogy nem kedvelik a szüleim. Nekem meg olyanokat mondanak, hogy azonnal hagyjam el, mert cigány, és hogy az ilyen nem ember. Most komolyan, hogy lehet valakinek ilyen undorító szülei? Amint tudok el fogok költözni otthonról. Nekem nem fogják magyarázni a hülyeségüket.
2015. aug. 10. 14:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem tudok egyetérteni az ilyen gondolkodással. Volt olyan osztálytársam, akinek a neve volt cigány és mesélte is, hogy talán az ősei között lehetett egy, de ők nem cigányok, nem is úgy élnek, ehhez képest amikor szólítják anyukáját ...né - ként, mindenki várja a hosszúszoknyás cigányasszonyt. Valaki vagy cigány vagy nem, ilyen egyszerű. Úgy él, úgy viselkedik? Akkor biztosan az, de őket már az utcán is elkerüljük. Kétséges a külseje vagy a neve? Ez nem jelent semmit és nem kellene ezek alapján ítélkezni. Velem volt olyan, hogy a nevem miatt mondták így szó szerint hogy egy "h.e roma" vagyok, ami azért vicces mert 1: tudtommal nem cigány nevem van és 2: a saját két szememmel láttam a dédnagyapám születési anyakönyvi kivonatát, ahol még egy teljesen más (úgy tudom német és hangzásra is az) néven volt anyakönyvezve. Egyszerűen megváltoztatta. Ilyenkor az ember nem tudja hogy sírjon vagy nevessen a cigányozókon, de én meg pnt az ilyen buta embereket szeretném elkerülni, mint amilyenek a kérdező szülei is. Én sem szeretnék a családomba verekedős, putris társaságot, de attól még senki sem lesz az hogy én azt kiabálom rá, mert épp úgy vélem hogy talán...
2015. aug. 11. 12:18
 32/33 anonim válasza:

sZIA

Át lehet érezni a problémádat!

Mond meg nekik amit itt is leírtál hogx neked az ilíenek jönnek be és hogy nem cigány

remélem minél hamarabb megoldod

szurkolok

2015. aug. 13. 08:13
 33/33 anonim ***** válasza:
Engem meg volt, hogy lezsidóztak, pedig szintúgy Németországból származom, olyan a vezetéknevem, de valami primitív kitalálta, hogy az márpedig zsidó név -.- Amúgy 175 centi, szőke, kék szem, fehér bőrű vagyok, szóval még rám se foghatta volna, de majdnem fizikailag nekem esett (egy részeg pasi, egy lánynak!) hogy mit képzelek én magamról. Sajnos, aki bele akar kötni valamibe, az bele is fog :/ Nem, nem normális a szüleidtől sem, én sok sötétbarna hajú-szeműt ismerek, de fel se merült bennem, hogy cigány.
2015. aug. 13. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!