A szüleim lecigányozták a barátnőmet. Szerintetek normális szülő az ilyen?
Vannak ilyen őrült emberek.
Én is barna szemű vagyok, a hajam alapból sötétbarna, de sokszor festem feketére.
Közöm sincsen a romákhoz - vicces, nekem is vannak német árja felmenőim, a húgom kék szemű és szőke hajú is lett :D -, mégis ért már attrocitás.
Békésen sétáltam az utcán, amikor egy banya felordított: "takarodj a közelemből, rohadt cigány!", és arrébb rohant.
Vele volt a fia is, aki kb. tátott szájjal csitítgatta, hogy dehogy vagyok cigány, maradjon már csendben.
A vicc az, hogy ez még tavasszal történt, tehét olyan fehér voltam, mint a fal... még úgy sem öltözöm... az arcom kifejezetten kislányos... tehát nem értem :D
Hogy ebben az esetben mit tehetsz, az viszont jó kérdés.
Nyilvánvaló hogy ebből jó kapcsolat nem lesz a szüleid és a barátnőd között. Lehet, költözésig nyelned kell.
Addig meg ne halld meg a hülyeségeiket.
5-ös vagyok, jut eszembe, a ti családotokban talán mindenki szőke, kék szemű?
A helyedben azért megkérdezném tőlük, hogy akkor a nagyi/nagynéni/testvéreim is cigányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!