Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim lecigányozták a...

A szüleim lecigányozták a barátnőmet. Szerintetek normális szülő az ilyen?

Figyelt kérdés
Egyébként nem cigány csak sötétbarna hajú és barna szemű. Persze anyáméknak egyből cigány, holott félig német, mert Grillitsch a neve. A barátnőmnek nem mondták a szemébe, de érezte, hogy nem kedvelik a szüleim. Nekem meg olyanokat mondanak, hogy azonnal hagyjam el, mert cigány, és hogy az ilyen nem ember. Most komolyan, hogy lehet valakinek ilyen undorító szülei? Amint tudok el fogok költözni otthonról. Nekem nem fogják magyarázni a hülyeségüket.
2015. aug. 10. 14:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Ha egyszer nem cigany, akkor mondd meg nekik hogy nem az.
2015. aug. 10. 14:23
 2/33 anonim ***** válasza:
97%
Majd elfogadják idővel, ha látják, hogy jól megvagytok és szeretitek egymást.
2015. aug. 10. 14:23
 3/33 anonim ***** válasza:
59%
Mondd meg a szüleidnek, hogy döntsék el: segíteni és támogatni akarnak, vagy cikizni. Mert te szeretnél ehhez alkalmazkodni. Például arra következtetnél, hogy nem érdemes figyelembe venni a véleményüket, ha nem szülőként viselkednek.
2015. aug. 10. 14:27
 4/33 anonim ***** válasza:
54%

Vannak ilyen őrült emberek.

Én is barna szemű vagyok, a hajam alapból sötétbarna, de sokszor festem feketére.

Közöm sincsen a romákhoz - vicces, nekem is vannak német árja felmenőim, a húgom kék szemű és szőke hajú is lett :D -, mégis ért már attrocitás.

Békésen sétáltam az utcán, amikor egy banya felordított: "takarodj a közelemből, rohadt cigány!", és arrébb rohant.

Vele volt a fia is, aki kb. tátott szájjal csitítgatta, hogy dehogy vagyok cigány, maradjon már csendben.

A vicc az, hogy ez még tavasszal történt, tehét olyan fehér voltam, mint a fal... még úgy sem öltözöm... az arcom kifejezetten kislányos... tehát nem értem :D

Hogy ebben az esetben mit tehetsz, az viszont jó kérdés.

Nyilvánvaló hogy ebből jó kapcsolat nem lesz a szüleid és a barátnőd között. Lehet, költözésig nyelned kell.

Addig meg ne halld meg a hülyeségeiket.

2015. aug. 10. 14:30
 5/33 anonim válasza:
57%
Azt hogy nem szülőként viselkednek azt nem tudhatjuk. Számos példa van rá, hogy az említett népcsoportal nehéz együttélni. Nem rasszisták, csak óvatosak. Féltik a gyereküket.
2015. aug. 10. 14:31
 6/33 anonim ***** válasza:
39%

5-ös vagyok, jut eszembe, a ti családotokban talán mindenki szőke, kék szemű?

A helyedben azért megkérdezném tőlük, hogy akkor a nagyi/nagynéni/testvéreim is cigányok?

2015. aug. 10. 14:32
 7/33 anonim ***** válasza:
33%
OFF: a Grillitsch egyáltalán nem német név.
2015. aug. 10. 14:34
 8/33 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem úgy viselkedik mint egy cigány nő(nem hord bugyit, ordibál, ellop mindent a házból, köpköd, bunkó) akkor nem is látszik rajta hogy cigány.
2015. aug. 10. 14:44
 9/33 anonim ***** válasza:
Én megmondanám, adjon egy esélyt. Minden normális szülő ad. Ha hajthatatlan akkor majd meglátja hogy alakultok. Sok boldogságot előre is, mamára meg nem adni, ez legyen a legkisebb baj...
2015. aug. 10. 14:47
 10/33 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy mit gondolnak. Felőlem gondolhatják cigánynak is, nekem az ilyen külsejű lányok jönnek be akiknek barna a szemük, hajuk. Ez az ideálom, ennyi... A kedvükért nem fogok árja lánnyal összejönni.
2015. aug. 10. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!