A szüleim lecigányozták a barátnőmet. Szerintetek
normális szülő az ilyen?
De én ezt nem is értem, akinek barna a szeme és a haja, az mind cigány?
Az nem zavarja őket, hogy a magyaroknál ez az alapértelmezett? A hunok mind ilyenek voltak, mit várnak?
Ha árjákkal akarnak kezdeni, költözzenek Németbe...
2015. aug. 10. 14:59
12/33 A kérdező kommentje:
#12 Hát ezaz, de nekik vannak ilyen hülye berögzüléseik. Tiszta nem normálisak a szüleim. Néha úgy érzem mintha nem is az ő gyerekük lennék, mert teljesen más EMBER vagyok mint ők.
Mit tudsz te még a cigányokról? Azért mert szerelmes vagy te nem tudod megállapítani hogy milyen. Ha szőke kék szeme lenne akkor is lehetne cigány. Szerintem igaza lehet anyádéknak. Menj el ház tűz nézőbe és figyelj meg mindenkit.
2015. aug. 10. 15:10
És ezt te korábban nem tudtad a szüleidről ??
2015. aug. 10. 15:15
Szerintem csak elővigyázatosak...
2015. aug. 10. 15:16
Figyelj, nagyon tapló dolog volt a szüleidtől, hogy így bánnak valakivel, ráadásul olyannal, aki nem tehet arról, hogy úgy néz ki, olyan a bőre. Eléggé ostobának tartom az ilyen viselkedést. És ha amúgy roma lenne? Akkor? Boldog vagy, egy szülőnek ez kellene hogy legyen a legfontosabb, nem a saját érdekei, felfogása.
Egyébként már engem is hittek cigánynak. Még anno a buszsofőr megkérdezte barátomtól, amikor nem voltam ott, hogy a barátnőd ugye színesbőrű? Itt konkrétan hogy afro, vagy roma, nem tudom, mire célzott, de nekem is barnább a bőröm az átlagosnál, főleg idén nyáron.
2015. aug. 10. 15:31
17/33 A kérdező kommentje:
Az ő szülei egyébként nagyon aranyosak. Rögtön kínáltak mindennel, barátságosak voltak. Én meg majdnem sírva fakadtam ahogy anyámék álltak hozzá.
Na engem meg vmi roma egyszer lecigányozott,oszt én nem vok az.Jó nem azt mondom h tehet a származásáról mert nem tehet róla,de a viselkedéséről márt tehet.Mellesleg az év folyamunkon az egyik lány cigány de ő normális!
2015. aug. 10. 16:03
Nem értem az ilyet. Én is barna szemű/hajú vagyok és nyáron szeretek lebarnulni. Engem is ért már hasonló atrocitás, pedig a szüleim egy pici faluból származnak, ahol közel-távol nincsenek romák. Egyszerű "paraszt" emberek a felmenőim, csak szeretem ha barnább vagyok és hosszú sötétre festett hajam van. Hihetetlen, hogy egyeseknek ennyi elég, hogy cigányozzanak, pedig ezzel a viselkedéssel inkább ők olyanok mint néha a romák, nem?
2015. aug. 10. 16:22
Ha egyszer nem cigany, akkor mondd meg nekik hogy nem az.
2015. aug. 10. 16:48
Kapcsolódó kérdések: