A szüleim lecigányozták a barátnőmet. Szerintetek normális szülő az ilyen?
Majd ha a lánynak nem tetszik valami, és a bátyói
megfenyegetnek, megvernek, vagy rád gyújtják a
házat, akkor is legyél ilyen kemény legény. Vagy
az apja kiveri belőled a guánót.
Ezt már harmadszor olvasom, takarodj innen. Szánalmas "guánó" vagy, a szavaiddal élve.
Szüleiről lehet látni, hogy az-e. Ha a szülei nem cigányok, ő sem az valószínűleg . Mond meg nekik, hogy nem cigány a lány, nézzék meg a családját is. Az őket minősíti egyébként, a magyarok nagyrésze barna hajú és barna szemű. Az árjázást is be kellene fejezni, szerencsére nem abban a korban élünk.
Én is barna vagyok, dús, majdnem fekete haj. Szerintem engem is néztek már annak, de nem érdekel.
Zárójelben: attól, hogy valaki félig német, még lehet cigány. Megismertem egy srácot, abszolút nem látszott rajta, hogy cigány. Azt mondta félig német, oké, a neve is az. Utána viszont megláttam őket közösen az anyukájával, aki roma. De az a tipikus, testalkat, sötét barna bőr. Nem randiztam a fiúval.
Engem is nagyon tudott bántani amikor valaki annak nézett, ahogyan szerintem mindenkit. Ez azért nagyon sértő, mert az emberek általában nem jóindulatból tesznek fel ilyen kérdést vagy kiabálják rögtön az emberre. Amikor valaki négyszemközt kérdezi, az még a jobbik eset, de amit feljebb is írtak, hogy pl. az ember párjától... Az ilyen viselkedést sosem tudtam megérteni. Gerinctelen.
Belegondoltam abba is, hogy mi van ha valakinek az ősei között volt 1-2. A családja nagy része teszem azt nem az és nem így nőtt fel (miért is nevelték volna úgy 1-2 ős miatt, aki talán már nem is él), talán nem is tud róla. Szerintem még ilyen helyzetben sem jogos lecigányozni senkit. A nevelés mindenekelőtt. Aztán a családja többsége hirtelen eltűnik ha volt 1 cigány valahol? Tényleg nem értem ezt a viselkedést...
Nagypapám is ilyen amúgy. Neki mindenki cigány, az is akit szimplán nem szeret. Az ilyen emberek sokkal inkább hasonlítanak azokra a cigányokra, akikre mindenki asszociál ilyenkor. Ők mutogatnak, mocskolódnak, kötekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!