Szülők, ti családtagként kezelitek a gyereketek párját?
Nekem 15 éves korom óta mindig volt valakim, és a barátom családja egyből elfogadott és az első pillanattól kezdve családtagnak tekintett. Bármikor szívesen láttak, hívtak a családi programokra, már első találkozásnál megkértek hogy tegezzem őket stb. Csak az én szüleim olyanok, hogy nem bírják elfogadni, ha együtt vagyok valakivel. És még évek múltán is úgy tekintenek a páromra mintha egy idegen lenne, egy betolakodó. Ti hogy vagytok ezzel?
21/L
20: nem, nincs kizarva, de a kerdes az en csaladomra iranyult, az en gyerekemet pedig en nevelem, es tisztaban lesz vele az elejetol hogy mit gondolok errol a kerdesrol.
Hogy masok hogy gondolkodnak az az o dolguk, mas hazatajan nem seprek.
Abszolút "házasságpárti" vagyok, de néha még én is ledöbbenek az embereken... Miért ettől függ, hogy valaki családtag-e? És ha 10 éve együtt vannak, van gyerekük, minden, de nem házasodnak össze, akkor képes vagy idegenként kezelni csak mert nincs meg az a rohadt papír? :D
Nagymamám 25 éve él az élettársával, eszük ágában se volt soha összeházasodni, mégis inkább nevezném őket családnak, mint a nagynénéméket, akiknél hatalmas felhajtással megvolt a világraszóló lakodalom, majd 4 év múlva elváltak és azóta pereskednek és gyűlölködnek.
Hogy a kérdésre válaszoljak: a második barátommal vagyok együtt, a szüleim az exemet és a mostani páromat is nagyon szeretik, teljesen alap nekik, hogy jönnek családi programokra. Engem is befogadott az exem családja is, és a mostani párom családja is, szerencsés vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!