Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti családtagként...

Szülők, ti családtagként kezelitek a gyereketek párját?

Figyelt kérdés

Nekem 15 éves korom óta mindig volt valakim, és a barátom családja egyből elfogadott és az első pillanattól kezdve családtagnak tekintett. Bármikor szívesen láttak, hívtak a családi programokra, már első találkozásnál megkértek hogy tegezzem őket stb. Csak az én szüleim olyanok, hogy nem bírják elfogadni, ha együtt vagyok valakivel. És még évek múltán is úgy tekintenek a páromra mintha egy idegen lenne, egy betolakodó. Ti hogy vagytok ezzel?

21/L

2015. aug. 10. 08:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

20: nem, nincs kizarva, de a kerdes az en csaladomra iranyult, az en gyerekemet pedig en nevelem, es tisztaban lesz vele az elejetol hogy mit gondolok errol a kerdesrol.

Hogy masok hogy gondolkodnak az az o dolguk, mas hazatajan nem seprek.

2015. aug. 10. 15:52
 22/23 anonim ***** válasza:
72%

Abszolút "házasságpárti" vagyok, de néha még én is ledöbbenek az embereken... Miért ettől függ, hogy valaki családtag-e? És ha 10 éve együtt vannak, van gyerekük, minden, de nem házasodnak össze, akkor képes vagy idegenként kezelni csak mert nincs meg az a rohadt papír? :D

Nagymamám 25 éve él az élettársával, eszük ágában se volt soha összeházasodni, mégis inkább nevezném őket családnak, mint a nagynénéméket, akiknél hatalmas felhajtással megvolt a világraszóló lakodalom, majd 4 év múlva elváltak és azóta pereskednek és gyűlölködnek.

Hogy a kérdésre válaszoljak: a második barátommal vagyok együtt, a szüleim az exemet és a mostani páromat is nagyon szeretik, teljesen alap nekik, hogy jönnek családi programokra. Engem is befogadott az exem családja is, és a mostani párom családja is, szerencsés vagyok. :)

2015. aug. 10. 16:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem nem tudnak elfogadni, mert van két gyerekem az előző kapcsolatomból, ők pedig ellenezték ezt. Nem probléma, hiszen nem velük kötöttem össze az életem, de furcsa volt mert addig még nem történt velem ilyen.
2015. aug. 11. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!