Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok itt élni, mit tehetek?

Nem akarok itt élni, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nyár elején költöztünk Budapesten egy másik "jobb" kerületbe. De it a szomszédok nagyon bunkók, persze csak velem, mert apa mindig dolgozik, anya meg nem beszél sokat magyarul.

Nem vagyunk koszosak, a szüleim tanult emberek apukám szemész, több rendelőben is rendel, itt tanult régen ezért költöztünk ide, hogy en is tanuljak.

A szomszédok nagy részben idős emberek, mindenért szólnak, most például az volt a bajuk, hogy az erkélyre ki ültünk (négyen, mert az unokahugom itt nyaral nálunk) és beszélgettünk ettünk és ittunk nem alkoholt csak teát. Nem is volt késő és nem voltunk hangosak sem. 6lakas van a 3 emeleten mindenkinek nagy erkélyre van asztallal es székekkel. Es most az volt a baj, hogy kaja szag volt "mindenhol" mert mi kint ettünk.

De szóltak mar azert is mert mikor beköltözhetunk azon a heten vendégek voltak és "sok szeretünk volt" és akkor mondtak nekem hogy ők ugy szoktak hogy két naponta visznek ki egy zacskó szemetet és mondjam meg otthon ha minden nap dobunk ki egy zacskó szemetet akkor kérnek még egy kukát de azt mi kell fizetnünk hogy elvigyék.

Apát nem érdekli, anyát sem nagyon ezért már éltem mondom nekik, hogy mit mondanak nap mint nap a szomszédok. Spanyolországból jöttünk, ezért talan picit kreol bőrűek vagyunk, és mikor be költözünk nem tudtak hogy beszélek már magyarul és halottam azt is hogy. - na, már csak a cigányok hiányoztak innen.

De a szüleimet ez mind nem zavarja, persze mert nekem mondják folyton.

2015. aug. 7. 15:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%
Messze felettem? Nem panelban élek, itt nincs tizedik emelet.:D
2015. aug. 7. 18:53
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Én sem arra gondoltam, hogy panelban, barlangra tippeltem volna.
2015. aug. 7. 18:56
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Te meg a fa tetején?:D
2015. aug. 7. 19:11
 24/25 anonim ***** válasza:
55%
69%-os: Nekem inkább az jön le, hogy buta és pökhendi vagy, és ha mást nem tudsz tenni, akkor sértegetsz másokat.
2015. aug. 7. 20:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Még nem mászott le a földre, persze, hogy feletted van :)
2015. aug. 7. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!