Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy falat emel közénk valaki, akihez közeledni akarok? Látszólag semmi oka rá, talán mások észre sem vennék, de én érzem, hogy ha egyet lépek felé, ő egyet lép hátra. Más is érezte már?
Én is ebben a helyzetben vagyok, mi egy pár vagyunk, kb. 3 hónapja vagyunk együtt.
Én tudom, hogy ő azért ilyen, mert pár éve én voltam az, aki megbántotta, mindegy, ez egy hosszú és szomorú történet.
Ezek ellenére érzem, hogy ha lassan is, de le fog omlani az a fal.
Persze ezért teszek is, ha hátrál, teret hagyok, de érztetem hogy szeretem, ha pedig enged, próbálok minnél többet mutatni magamból, hogy bízhasson bennem.
Nem könnyű, de kitartással el lehet érni.
Nem tudom, a te helyzetedet, így nehéz tanácsot adni.
Én is voltam hasonló helyzetben, egy nagyon kemény fal rosszabbik oldalán. De sikerült lerombolnom. Azonban ez nagyon megtévesztő szó rá. Az utolsó hozzászólót is megzavarhatta. Ugyanis nem erővel, nyomulással kell ezt lerombolni.
Hanem rengeteg türelemmel, megértéssel. Éreztesd vele, hogy mellette állsz, hogy bízhat benned. És hogy egyáltalán nem sietteted. Ha így teszel, a fal el fog olvasni a saját érzelmeitől. Ha viszont erőlteted, egyre inkább eltaszít.
Mellesleg ez így leírva egy hosszú folyamatnak tűnik, de nem feltétlenül az. Én 3x voltam ilyen helyzetben 3 lánnyal. Először nem ment. Aztán szép lassan. Majd a harmadik, a legeslegdurvább pár röpke hét alatt semmivé lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!