Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éreztessem az egyik...

Hogyan éreztessem az egyik lánnyal, akivel látszólag jóba vagyunk, hogy ne versengjen velem, és ne próbáljon rástartolni az én páromra?

Figyelt kérdés

Ez a lány a saját unokatesóm, de mindig játsza a szépet, mintha ártatlan lenne. Nem vagyok féltékeny, meg tudom, hogy a párom hűséges, de az unokahugim folyton nálunk dekkol, nem tetszik neki a barátom, de azt hiszi minden pasi belé szerelmes, közbe max csak arra kell nekik, és élvezi ha más csaj hapiját, történetesen az enyémet elcsaklizza (flörtölés szinten) és nézné hogy én milyen arcot vágok közbe.

Szerintetek hogy lehetne vele éreztetni, hogy ő minden pasit félreért, és hogy csak kihasználják, meg hogy nekem kellemetlen, hogy a saját lakásunkba ő illegeti magát meg ad kétértelmú jeleket? Össze akar minket ugrasztani, vagy versengeni akar velem? Nem akarok beképzelt lenni de: Lehet valójában irigy rám, és éreztetni akarja velem, hogy ö több nálam nem értem!?????

2009. máj. 3. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már ott elakadtam, hogy "látszólag" jóban vagytok.

Nem kell látszólag jóban lenni senkivel, főleg ha szemétkedik veled az illető.

Egyszer négyszemközt mondd el neki, hogy egyáltalán nem tetszik a viselkedése, és ha nem száll le a fiúdról, akkor meg fogod vele szakítani a kapcsolatot.

2009. máj. 3. 23:29
 2/14 A kérdező kommentje:

Látszólag alatt azt értem, hogy nem szoktunk vitatkozni, meg végülis az unokatesóm. De valahol van egy olyan érzésem, hogy a jópofizások mást takarnak valójában.

Nem lehet vele beszélni, mert úgyis terelné a témát, és a végén még úgy intézné, hogy én jöjjek ki belőle hülyén, megvan rá az érzéke. De ha párom mesél valamit, amivel engem fényez, akkor egyből azt mondja a csaj, hogy én tőle tanultam, csakhogy fényezze magát. meg vannak ilyen kis hazugságai, hogy egyszer azt mnodja hogy 162 centi, pár hónapra rá meg már csak 157 et mond, azt hiszi nem emlékszünk rá, hogy miket mond. Ezek apróságok, de én nem tudok bízni benne és szeretném, ha a rokonaim is látnák, hogy egy szarkavaró csaj.

2009. máj. 3. 23:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Látszólag alatt azt értem, hogy nem szoktunk vitatkozni, meg végülis az unokatesóm. De valahol van egy olyan érzésem, hogy a jópofizások mást takarnak valójában.

Nem lehet vele beszélni, mert úgyis terelné a témát, és a végén még úgy intézné, hogy én jöjjek ki belőle hülyén, megvan rá az érzéke. De ha párom mesél valamit, amivel engem fényez, akkor egyből azt mondja a csaj, hogy én tőle tanultam, csakhogy fényezze magát. meg vannak ilyen kis hazugságai, hogy egyszer azt mnodja hogy 162 centi, pár hónapra rá meg már csak 157 et mond, azt hiszi nem emlékszünk rá, hogy miket mond. Ezek apróságok, de én nem tudok bízni benne és szeretném, ha a rokonaim is látnák, hogy egy szarkavaró csaj. a saját apja is ribancnak nézi.

2009. máj. 3. 23:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Elnézést, duplán küldtem el, mert utolsó pillanatban még egy mnodatot odabiggyesztettem + refresh

csak iritálnak azok a csajok, akik azt hiszik, hogy mindenki oylan akar lenni, mnit ők, és versengenek, hogy ők olyanabbak stb, miközben én egyáltalán nem akarok rá hasonlitani, sőt örülök hogy különbözünk, nagyon megnyugtatna a dolog, ha ezt felfogná :) meg persze jól is esne, ha végre nem csak nekem lenne önbizalomhiányom, hanem neki is, mer nagyon iritál, nem merek róla panaszkodni a páromnak, vagy anyámnak, mert akkor bemesélik nekem, hogy én vagyok az irigy, meg a féltékeny és a rosszindulatú. Lehet tényleg elégedetlen magával a csaj (bár nem tudom miért) és kell neki egy plusz? ezzel vigasztalja magát h pont mások pasijainál próbálkozik? Ha valaki járt már hasonló cipőben, vagy hallott hasonló esetről megírhatná! köszönöm!

2009. máj. 3. 23:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátodnak kell tennie rá valami megjegyzést.

Mondd meg a pasidnak, hogy eleged van már ebből a helyzetből segítsen véget vetni neki.

A barátod vágjon vissza valamelyik mondatára a csajnak, amikor azt hiszi jó nő. Vagy tegyen rá megjegyzést a pasid, hogy milyen rosszul öltözködik vagy ilyesmi.

De a legjobb az lenne ha totál érdektelenül viselkedne vele, vagy egyszer amikor kicsit többet beszél unottan rászólna, hogy "hogy tudsz ennyit beszélni?" aztán sóhajt egy nagyot. Ez nagyon rosszul tud esni a nőknek.

2009. máj. 5. 04:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, az a baj, hogy ez a csaj szinte mnidenre tud válaszolni, és meg tudja játszani, hogy egyáltalán nincs megsértődve, neki sajna csak a látszat számit, meg hogy mások mit hisznek. A barátom folyton beszól neki, de a csaj azt hiszi azért, mert így udvarol neki, közbe meg totál nem. Lehet se rosszúl se jól nem kéne beszélnie vele, inkább csak hidegnek lennie. A csaj csak azt hall meg és azt lát meg, ami neki éppen jól esik. Hát azt a párom nem vághatja a fejéhez hogy sokat beszél, mert a pasim az, aki rettentő sokat beszél, meg a báttyóm.
2009. máj. 5. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki nyíltan. Sokan nem értenek az utalgatásból.
2010. okt. 24. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
En a helyetekben levegonek neznem.Egyaltalan minek ul ott, ha ti nem is akarjatok?Ugy kell vele viselkedni, hogy szarul erezze magat.Pl.sugdolozzatok elotte, vihorasszatok a baratoddal, vonuljatok be kettesben a szobadba, meg ilyenek.Vagy megmondani nki kerek perec, hogy ne haragudjon, de kettesben akartok lenni.Le kell egetni, meg kell vele ertetni, h nemkivanatos szemely.Nem tudom, mi ezen olyan bonyolult.Ha a baratod egyetert veled, akkor biztos partner lesz abban, hogy egyutt lekoptassatok.
2010. okt. 24. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Úgyis a párodon múlik minden. Ha nem veszi a lapot, a csaj előbb-utóbb feladja. Ha meg veszi... nem az unokatesóddal kéne elbeszélgetned...
2010. okt. 24. 16:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elküldeném azt a ribancot a p.csába...
2010. okt. 24. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!