Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éreztessem az egyik...

Hogyan éreztessem az egyik lánnyal, akivel látszólag jóba vagyunk, hogy ne versengjen velem, és ne próbáljon rástartolni az én páromra?

Figyelt kérdés

Ez a lány a saját unokatesóm, de mindig játsza a szépet, mintha ártatlan lenne. Nem vagyok féltékeny, meg tudom, hogy a párom hűséges, de az unokahugim folyton nálunk dekkol, nem tetszik neki a barátom, de azt hiszi minden pasi belé szerelmes, közbe max csak arra kell nekik, és élvezi ha más csaj hapiját, történetesen az enyémet elcsaklizza (flörtölés szinten) és nézné hogy én milyen arcot vágok közbe.

Szerintetek hogy lehetne vele éreztetni, hogy ő minden pasit félreért, és hogy csak kihasználják, meg hogy nekem kellemetlen, hogy a saját lakásunkba ő illegeti magát meg ad kétértelmú jeleket? Össze akar minket ugrasztani, vagy versengeni akar velem? Nem akarok beképzelt lenni de: Lehet valójában irigy rám, és éreztetni akarja velem, hogy ö több nálam nem értem!?????

2009. máj. 3. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Hihetetlenek az ilyenlelkiszegény emberek. Komolyan az ember minenen agyal, hogy nelegyen bunkó, inkább szív ezek meg felse érik ésszel s lelkiéretséggel, hogy milen sivár az életük. És néha mégis inkább hasonlítanék rájuk mert aztlátom nincsenek depisnapok, mindig boldogok s dicsfényben úsznak. Lehet erre mondják, hogy "bldogok a lelkiszegények".
2010. okt. 24. 18:40
 12/14 A kérdező kommentje:

igen, aki szemét és nem sajnál másokat, és önző stb az nem szenved annyit

aki lelki szegény az meg több esetben csak kihasznál másokat, skalpokat gyűjt, másokkal verseng, mert ettől érzi magát többnek, mások hibáival palástolja a sajátját, és nem szégyenli azt sem ha szemétkedik.

2010. okt. 24. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
én egyszerűen kitenném a lakásból...nem ott lakik,menjen haza...
2010. okt. 25. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Minek engeded be az ajtón minden nap?

kopp, kopp

- igen?

- Szióka, jöttem idegesíteni bájos negédesen téged és a pasidat!

- Akkor szia

becsuk.

2010. okt. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!