Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreztessem azt, hogy szeretem őt? (Bővebben lent)
Megmondani,nem fogom neki de,hogy esik le neki,hogy tetszik?
Segítsetek,mitől esik le egy fiúnak,hogy tetszik egy lánynak.
én is srác vagyok. szóval megmondom hogyan jövök én rá ha tetszek valakinek:
először is ő kezd el beszélgetni velem bármiről is van szó, vagy mondok valami vicceset ami nem is vicces csak hülyéskedem és ő nevet rajta.
a következő pedig, csak ketten beszélgetünk pl. Facebookon ő kezdeményez nem én. aztán rájövök, és minden képpen próbálj meg vele kettesben lenni vele: ott meg majd beszélgessetek bármiről vagy ő de mindig néz a szemébe az a legfontosabb. Én azt a lányt akit szeretek: tudja, hogy megőrülök érte de nem tudom mi van vele, hogy rám se tekint arra aki védelmezi, segít, támogassa, szereti, kiöntöttem neki a szívem de nem személyesen. Most elfogom hívni vagy ha kettesben leszek, nagyon meghatóan kell vele beszélni és reménykedek majd lesz valami.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!