Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éreztessem azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreztessem azt, hogy szeretem őt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Megmondani,nem fogom neki de,hogy esik le neki,hogy tetszik?

Segítsetek,mitől esik le egy fiúnak,hogy tetszik egy lánynak.

2011. nov. 18. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem agyhalott, töketlen, vagy analfabéta, illetve nem 12-4 év alatti akkor úgy hogy, sokat vagy vele, dumáltok, nagyon szemezel vele, és mindig mosolyogsz rá.
2011. nov. 18. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

én is srác vagyok. szóval megmondom hogyan jövök én rá ha tetszek valakinek:

először is ő kezd el beszélgetni velem bármiről is van szó, vagy mondok valami vicceset ami nem is vicces csak hülyéskedem és ő nevet rajta.

a következő pedig, csak ketten beszélgetünk pl. Facebookon ő kezdeményez nem én. aztán rájövök, és minden képpen próbálj meg vele kettesben lenni vele: ott meg majd beszélgessetek bármiről vagy ő de mindig néz a szemébe az a legfontosabb. Én azt a lányt akit szeretek: tudja, hogy megőrülök érte de nem tudom mi van vele, hogy rám se tekint arra aki védelmezi, segít, támogassa, szereti, kiöntöttem neki a szívem de nem személyesen. Most elfogom hívni vagy ha kettesben leszek, nagyon meghatóan kell vele beszélni és reménykedek majd lesz valami.

Remélem segítettem.

2011. nov. 18. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a srácok imádják, ha szórakoztatóak valakinek, ezt én is megfigyeltem cirka harminc év alatt. Ha érdeklődsz az iránt, amit mesél, ha nevetsz, ha igyekszik poénkodni, ha nevetéskor megérinted a karját és annyit mondasz, "tök bírom a humorod", már félig nyert ügyed van. A legtöbb pasinak az tetszik, akinél látják az esélyt, hogy boldoggá tudják tenni... sikerélményre vágynak, és így látják, hogy itt van esély ezt megkapni. Mosolyogj sokat, nézz a szemébe, kérdezz, érdeklődj, majd 1-2 napra tűnj el, majd folytasd ismét. :) Sok sikert! L28
2011. nov. 18. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
én jártam igy a csaj ugyanigy viselkedett aztán meg jol pofára estem mert nem akart semmit.persze ez csak egy kivétel ami erösiti a szabályt
2011. nov. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!