Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek jobban közeledni?

Merjek jobban közeledni?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel régebb óta tetszünk egymásnak,de nem volt köztünk semmi!lánnyal elkezdtünk komolyabban ismerkedni!Párszor már össze futottunk,több órán keresztül beszélgettünk mindig!Tegnap este voltunk moziba meg utána egy étterembe vacsorázni is!Nem történt köztünk semmi,jól éreztük magunkat!Pénteken megint találkozni fogok vele egy nyugodt helyen!Nem tudom megmerjem e csókolni vagy valami mert nem adott még egyértelmű jelet hogy részéről oké a dolog!Vagy csak nem vettem még észre!Szerintetek megpróbáljam,vagy várjak amíg ő lép?

23/F

2010. nov. 10. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne csókkal kezd! Próbálj "véletlenül" hozzáérni, meglátod majd, hogy hogyan reagál rá.
2010. nov. 10. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Tipikus elizgulása a dolognak, azaz nem arra figyelsz, hogy mi történik a randevún, hanem arra, hogy meg akarod csókolni, ezen görcsölsz. Miért nem hagyod, hogy magától történjenek a dolgok? Ha azon agyalsz, mikor csókold meg, a lehető legrosszabb időpontot fogod választani. Nem is választani kell, csak sodródni az eseményekkel. Ha végig egy cél lebeg a szemed előtt, akkor a lényeget rontod el, a varázst. Úgysem a csók a lényeg.
2010. nov. 10. 13:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Érintkezés volt,megöleltük egymást meg ilyen apróságok amik szerintem neki is is jól estek!Az a baj hogy eddig csak ilyen laza komolytalan kapcsolataim voltak,csinos de buta nőkkel és nagyon nem kellet még őket különösebben hódítani!Ő meg komolyabb is meg esze is van,és komolyabbat szeretnék tőle mint pár laza hónapocska,mert nagyon megkedveltem meg tetszik!Ciki bevallani de 23 évesen nem tudom hogy kell "csajozni"!
2010. nov. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!