Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok, hogyha a...

Mit reagálnátok, hogyha a szüleitek lekvárt vennének nektek a 16. , aztán a 17. születésnapotokra?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 18:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Én már adtam szülinapra lekvárt . Nem is egyszer. És tök jó ötlet volt mint utólag kiderült. Azóta erre arra bizony lekvárt adok. Igaz volt már szarvasgombás szilvalekvár meg ilyenek közte. Aki kapja már várja kb mikor találok valami új ízt vagy más ország spéci dszemét ha utazom.

Szóval a lekvár is lehet jó ajándék. Van aki örül neki, sőt kéri.

2015. aug. 6. 23:00
 32/40 A kérdező kommentje:
De a saját gyermekednek is? Mert másnak persze oké...
2015. aug. 6. 23:04
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Én jót nevetnék rajta :D

Amúgy lehet, hogy az anyagi helyzetetek miatt van, ha így van, akkor légy türelmes, vedd ezt figyelembe. Ha pedig van pénzetek, akkor állj eléjük, és mondd meg konkrétan, hogy még kérnél valamit a születésnapodra. Ne várd el tőlük, hogy gondolatolvasósdit játsszanak.

2015. aug. 7. 03:45
 34/40 anonim ***** válasza:
61%

anyámnak :)

amúgy nálunk mondjuk a közös kajálás a szülinap. sokszor nincs is ajándék, a gyerekeim se várják. nem is tárgyat kérnek ők se. megehetnénk, hogy ilyen olyan cucc, de azok csak tárgyak. ha kell vmi, nem várunk szülinapra, megveszzük mert kell. Így szülinap névnap arról szól, hogy örülönk egymásnak. idén pl a fiam csak nagyölelést kapott. Én tavaly nem kaptam semmit, stb. és??? a barátokkal is max vmi vicceset adunk egymásnak. Pl 30. szülinapra egyik "tesóm" egy 500 forintos vizipisztolyt kapott :)) na azt még meg se lehet enni mint a lekvárt.

mondom, ha utálod a lekvárt, akkor sértés. ellenkező esetben igenis kedves dolog.

ha ennyire anyagias vagy, akkor meg 17 éves vagy ahogy írod, irán a diákmeló, azt old meg a dolgaid. pont. ne elvárj.

2015. aug. 7. 10:11
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel örülnék, mert akkor nem nekem kell lekvárt főznöm! :D
2015. aug. 7. 13:19
 36/40 anonim ***** válasza:
Én is örülök minden apróságnak, én 10 évesen egy sapkát kaptam karácsonyra. Erre azért emlékszem, mert az döbbentett rá, milyen szegények a szüleim, bár apámnak futotta akkor is cigire meg piára. :(
2015. aug. 7. 18:51
 37/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a sapka tök jó példa. Nekünk a nagymamánk mindig kötött valamit. Gyönyörűen tudott kötni, ezért imádtuk, amiket kaptunk. Amikor nagyobbak lettünk, akkor előre megbeszélte velünk, hogy mit szeretnénk, és ha akartuk, kiválaszthattuk a modellt is, amit azután elkészített nekünk.

Sokszor a régi, kinőtt pulcsikat fejtette le és abból készült az új, tehát konkrétan egy forintot nem költött rá. Mégis a végeredmény értékes volt és örömöt szerzett vele.

Lekvárt olyannak ajándékozunk, akit nem ismerünk, és akire nem akarunk se túl sok időt, se túl sok pénzt áldozni. Repiajándéknak, köszönőajándéknak, karácsonyi húzáson a kollégának tökéletes.

Na de a saját gyerekünknek?!

2015. aug. 7. 20:15
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Cool story bro.
2015. aug. 7. 22:09
 39/40 anonim ***** válasza:
51%
Na de megkerdezted oket, kerdezo? Mit mondtak, miert pont lekvar? Nagyon erdekelne mostmar!
2015. aug. 7. 22:20
 40/40 A kérdező kommentje:
Igen. Azt mondták, azért, mert nem volt idejük elmenni, és épp lekvár volt itthon. Szerintem pont leszták. Egész hétvégén, és péntek d.u. is itthon voltak, amikor a szülinapom volt, és egyébként sem kevés a szabadidejük, főleg, hogy előző előtti héten 1 hetet szabadságon töltöttek mind a ketten. Ne hogy már ne legyen idejük, ráadásul 2 alkalommal is, egymás után. Mit gondoltok?
2015. aug. 7. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!