Hogy reagalnatok a helyemben?
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem,hogy Parom eloallt azzal,hogy O majd a gyerekenek,aki nemreg jelezte,hogy jon hozzank minden honapban x ezer forintot felrerak.ezzel semmi baj nem is lenne csakhogy Nekem van mar ket fiam (8 ill 6 evesek) Nekik persze nem szeretne rakni,pedig mar regota egyutt vagyunk.igen,van a gyerekeknek apja de O nincs abban a helyzezben,hogy ilyen modon biztositsa a fiai kesobbi indulasat az eletben.Nekem nagyon rosszul esik ez.ugy erzem mar most kivetelez a sajatjaval holott Nekem mindharom ugyanigy a gyermekem lesz.ugyanolyan eselyekkel szeretnem inditani mind.
Szerintetek el kell ezt fogadnom?En gondolom rosszul?
Parom es novere mikor kicsik voltak meghalt az apukajuk.Anyukajuknak uj kapcsolatbol szuletett egy lanya es Neki mindent megvesznek.Becsben vettek Neki lakast,ott fizetik az egyetemet.Paromeknak mar koran dolgozni kellett,hogy el tudjak latni az extrabb igenyeiket.
Regen mikor errol beszelgettunk mondtak,hogy Nekik is rosszul esett ez a kivetelezes.
Most akkor miert akarja ugyanazt megcsinalbi az En gyerekeimmel??
Hát nem a legszebb viselkedés a gyerekek között, de valahol ez is érthető.
Párodnak a saját gyereke mindig a gyereke marad, még akkor is ha a tieidet is szereti. Azt, hogy a pénzéből támogatja a gyerekét ez teljesen normális. A te két gyermekedet ha nem is rak neki félre pénzt, de valahol támogatja őket is, hiszen veletek él a párod, belead a közösbe. A te két gyermekednek van egy apjuk aki szintén támogathatná őket. Azt, hogy ő nem teszi az nem a párod hibája.
De ha belegondolsz a volt férjed ha támogatná a gyerekeit akkor csak a 2 gyerekét támogatná, a párodét nem. Így nem értem a felháborodásodat.
gondolom a saját fizetéséből rak félre x összeget. miért nem raksz te is félre a fizetésedből a te gyerekeidnek?
a probléma az ilyen szitukban hogy egyik fél se fog sajátjaként tekinteni a párja gyerekére. még ha törekszik is, akkor se fog kialakulni, ha mindenkinek van saját gyereke. érted? szóval ha gondoskodni akarsz róla, hogy legyen pénzük a későbbiekben akkor nyiss egy számlát és utalj arra. ennyi
de ne őt csesztesd mert gondolkodik előre-
Ha jól értem a te gyerekeid veletek élnek, az övé meg csak héb-hóba látogat el hozzátok.
Ha ebböl indulunk ki akkor a te gyerekeid hozzátok tudnak fordulni bármikor ha kell nekik valami.
Ezzel szemben az ő gyereke nem jár folyton hozzátok hogy kéregessen.
Ha ebből a nézőpontból nézzük, a te gyerekeid sokkal többet kapnak mint amit ő a sajátjának össze tud gyüjteni.
Ez csak az én véleményem. Nem látok teljessen a dolgok mögé. Ne haragudj.
Jól teszi a párod,hogy ilyen formán is gondoskodik a pujájáról!
A TE pujáid veletek élnek,így ezzel már éppen eléggé gondoskodik róluk. (lakhatás,kaja,nevelés,később öröklés,...)
Azt értem,hogy véded a sajátodat,de hidd el,hogy itt nincs gond a párod viselkedésével!
Koszonom a valaszokat.ezert kerdeztem mert lehet En latom rosszul.
Az,hogy En rakjak a Fiuknak az szerintem lehetetlen.eloszor az En penzem eljuk fel es abban elegge be vagyok szabalyozva.Fiukra kapom a gyerektartast,csaladit plusz a fizum.na de ez bonyolult.akkor megbeszelem vele,hogy rakjunk kulon,En a Fiuknak mondjuk a gyerektartast,O meg a kozosnek amit gondol.Hogy aztan ehez mit fog szolni.mert ez esetben az O penzehez elobb kell nyulni es tobbet elunk fel belole.
De akkor ajtocsapkodast nem rendezek.koszonom megegyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!