Hogy reagalnatok a helyemben?
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem,hogy Parom eloallt azzal,hogy O majd a gyerekenek,aki nemreg jelezte,hogy jon hozzank minden honapban x ezer forintot felrerak.ezzel semmi baj nem is lenne csakhogy Nekem van mar ket fiam (8 ill 6 evesek) Nekik persze nem szeretne rakni,pedig mar regota egyutt vagyunk.igen,van a gyerekeknek apja de O nincs abban a helyzezben,hogy ilyen modon biztositsa a fiai kesobbi indulasat az eletben.Nekem nagyon rosszul esik ez.ugy erzem mar most kivetelez a sajatjaval holott Nekem mindharom ugyanigy a gyermekem lesz.ugyanolyan eselyekkel szeretnem inditani mind.
Szerintetek el kell ezt fogadnom?En gondolom rosszul?
Parom es novere mikor kicsik voltak meghalt az apukajuk.Anyukajuknak uj kapcsolatbol szuletett egy lanya es Neki mindent megvesznek.Becsben vettek Neki lakast,ott fizetik az egyetemet.Paromeknak mar koran dolgozni kellett,hogy el tudjak latni az extrabb igenyeiket.
Regen mikor errol beszelgettunk mondtak,hogy Nekik is rosszul esett ez a kivetelezes.
Most akkor miert akarja ugyanazt megcsinalbi az En gyerekeimmel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!