Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek az édesapámmal?

Mit kezdjek az édesapámmal?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok. Az édesapám nem beszél velem amióta megtudta, hogy terhes vagyok, csak mert nem ért egyet a választottammal... Szörnyű ez a helyzet, nem tudja elfogadni, hogy őt választottam. Tudom, hogy ha megszületik, imádni fogja a babát, de ez engem nem vigasztal, mert akkor is nagyon csúnyán viselkedett, amikor megtudta, hogy terhes vagyok...A párom azóta látni se akarja, nagyon megharagudott rá.
2015. aug. 5. 10:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segített, hogy megerősítettetek abban, hogy egy unokának örülni kellene, és nem elutasítani. Próbálok nem foglalkozni vele, és remélem hamar jobb belátásra tér. Ha pedig nem, akkor többet veszít, mint mi...
2015. aug. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!