14 hetes kismama vagyok. Az édesapám nem beszél velem amióta megtudta, hogy terhes vagyok, csak mert nem ért egyet a választottammal... Szörnyű ez a helyzet, nem tudja elfogadni, hogy őt választottam. Tudom, hogy ha megszületik, imádni fogja a babát, de ez engem nem vigasztal, mert akkor is nagyon csúnyán viselkedett, amikor megtudta, hogy terhes vagyok...A párom azóta látni se akarja, nagyon megharagudott rá.
Azért nem ártana tudni, hogy mik voltak pontosan a körülmények.
2015. aug. 5. 10:39
2/11 anonim válasza:
Most azért ha apád pl felsőbb kategóriába tartozik, és egy 8 általánost végzett barátod van, vagy nem magyar és ő ezt nem tűri. akkor majd megbékél a dologgal, hiszen az unokájában is a gyermek apját látja majd.
Te meg ne stresszeld magad, ha nem akarod, hogy spontán vetélésed legyen, sőt, ha úgy gondolod, hogy apád miatt mennél tönkre, inkább felejtsd el a baba születéséig :)
ui: gratulálok a babához :)
2015. aug. 5. 10:45
3/11 A kérdező kommentje:
A párommal 6 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Az édesapám szerint viszont nem hozzám való, mert nem végzett egyetemet, és nem a "mi köreinkből" való. Egyébként egy dolgos, dolgozó, rendes ember, aki mindent megtesz a családjáért, és terveztük a babát régóta...
Én csak nem szerném, hogy szétessen a családom...
2015. aug. 5. 10:46
4/11 A kérdező kommentje:
8 általános végzett, de azóta a kedvemért az érettségit is letette, mert mondtam neki, hogy az azért fontos lehet a későbbiekben. Tényleg mindent megtesz értem, szakmája van, és emberileg sokkal többet ér,mint bármelyik sznob családtagom. Mellesleg jól keres, ha már a családomat csak ez érdekli, tehát ez ellen se lehet kifogás...Egyszerűen nem értem Apámat.
2015. aug. 5. 10:48
5/11 kittikehh00 válasza:
De miért érdekel téged, hogy haragszik?
Ha annyira mérges rád, akkor inkább hagyd rá, ne te idegeskedj a hülyesége miatt.
2015. aug. 5. 10:50
6/11 A kérdező kommentje:
Azért érdekel, mert az apám és szeretem. Tudom, hogy ő is szeret, és félt, csak borzasztó csökönyös ember, megrögzött ókori világnézetekkel. De ettől még szeretem, és rossz, hogy nem beszélünk. Nem a 26. szomszédról van szó, hogy ne érdekeljen, hogy nem beszélünk....Az apám.
2015. aug. 5. 10:51
7/11 anonim válasza:
Na, innen is látszik, hogy nem a diplomától lesz valaki EMBER. Lehet, hogy neki diplomája van, de valami sokkal fontosabb hiányzik belőle, ami benned és párodban megvan.
2015. aug. 5. 10:52
8/11 anonim válasza:
Apad hulye sznob mar bocsanat, ne torodj vele. Idovel belatja majd hogy igazad volt, ha meg nem, ugy is jo.
Jol tetted, hogy a ferjed mellett dontottel.
2015. aug. 5. 10:52
9/11 anonim válasza:
Egyelőre hagyd, úgyse tudod meggyőzni.
Ha minden rendben fog menni, látja hogy szeretitek egymást és munkája is van, amiből meg tudtok élni, szerintem el fogja fogadni.
2015. aug. 5. 11:01
10/11 anonim válasza:
A te történeted az élő példa arra, hogy az "értelmiségiek" között nagyon soknak hiányzik a józan gondolkodása. Ezt egy 8 osztályt végzett paraszt ember is belátja, hogy a családi béke, a kis unoka várása a harmónia 1000 szer többet jelent mint a diplomák felsorakoztatása a polcon. A csökönyös apád magán kívül az ő gondolatain kívül nem akar és nem képes mást elfogadni. Azért mert hiányzik belőle a tolerancia, az empátia, a megbocsájtás az alapvető emberi értékek. Bánhatja,te nem rágódj ezen, ő döntött így! Ha nem akarod a párodat is elveszíteni, tartsd a távolságot az apáddal.Az ő a dolga a bocsánatkérés!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!