Az élettől is elveszik a kedvem. Mihez kezdjek?
hát kérdező ha ez igaz, tudod mit csinálj..
vegyél egy könnyen elrejthető direkt ilyen célú kamerát, elrejted, aztán menj a gyerekvédelemhez.
érdekes helyzet lehet midnenesetre, de legalább netezni tudsz, az is valami..
Szia! A gyamuggyel semmit. em ersz el....hidd el. Ami magyarorszagon gyermekvedelem,az mashol gyermekbantalmazas....hosszu folyamat,mig a szuleiddel "csinalnak valamit". Bizonyitek nelkul semmit....
Lehetoseged az azonnali lelepesre,ha vagy egy pszichiatriara setalsz be "hogy ongyi akarsz lenni", vagy egy Gyivibe....akkor ott tartanak....
A masik lehetoseged a tuleles ezerrel. Igazabol mar csak 4 ev.
Persze fugg attol,hogy milyen tanulo vagy....en a helyedbe megprobalnek a tanulasba menekulni....vinni valamire es a tovabbiakban tojni rajuk.
Egyet ne felejts el! Az elet elotted all tele lehetoseggel....megha most eztnem is gondod....nekik csak a nyomoruk marad. Probalj otthon a helyzethez kepest normalis lenni,tanulni...es vagni a centiket....
Keress sorstarsakat! En is hasonlo helyzetben voltam 20 eve....mar nagyon a mult! Tuleltem es klassz gyerekeim vannak ;) ne add fel....kibirod!
en is hasonlo dolgokon mentem keresztul.. 12 evesen elmenekultem a nagymamamhoz, meg titokba leleptem otthonrol anyam tudta nelkul, lefutottam a volanbuszhoz, gyerunk pestre a nagyanyamhoz.. kemeny vilag volt..
Tanulj tolem! 1.ha lehet, gyerunk haverokkal el otthonrol vagy nagyszulokhoz 2.ha mondanak a szuleid neked ilyeneket, ne vedd a szivedre, lelkedre hanem nevessel fogd fel poennak. amikor anyam idegbetegeskedett velem es ilyenek mondott az arcaba rohogtem mert rohogogorcsot kaptam es vagy meg mergesebb lett XD vagy o is elkezdett rohogni.. :D monika shown rohogsz nem?? ezt is fogd fel ugy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!