Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukamnak...

Hogyan mondjam el anyukamnak hogy lehet hogy babat várok?

Figyelt kérdés
Anyukámnak augusztus 20.-án lesz a szülinapja és felvetettem a páromnak azt az ötletet hogy akkor mondhatnánk el neki, ő azt mondta hogy ez nem jó ötlet. Szerintetek mikor lenne a legjobb? A szülinapja előtt a szülinapján vagy utána. (Azért gondolkodunk rajta ennyit mert neki mondanák meg először. Meg nem voltam orvosnal, mivel szeretném ha anyukám elkísérne.)
2015. júl. 30. 09:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%

"róla szól, nem rólatok"

De hát nagymama lesz :D

Szerintem is jó ötlet valami nagyisat adni neki :)

2015. júl. 30. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
10-es...te hány éves vagy?...ékszerdoboz meg pici sziv...hánynom kell az otletedtol. mond, vagy már 14 éves?
2015. júl. 30. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 12-es akkor te elég érzéketlen lehetsz, dobj be egy daedalon ha egyáltalán tudod, hogy mi az. Én egy elég romantikus léleknek tartom magam, de nem azért vagyunk itt hogy egymást kritizáljuk.

Egyébként 28 vagyok 2 éves gyermek anyukája.

2015. júl. 30. 13:47
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

Én egyedül azt nem értem, hogy miért anyukáddal akarsz orvoshoz menni, és miért nem a pároddal? Nem lehet, hogy ez a rész nem tetszik neki?

Mivel első baba, néhány hasznos infó nem árthat:

A 6. - 7. héten már van szívhangja a babának, ekkor azért illene elmenni orvoshoz, a saját és a baba egészsége miatt is. A pozitív teszt csak egy dolog, de pl. a méhen kívüli terhességet nem mutatja ki, és azért azt sem árt időben látni, hogy van-e szívhangja a babának.

A terhességi heteket az utolsó menstruáció első napjától számolják, és leghamarabb akkor derül ki, mikor a vérzésed elmaradt, vagy pár nappal korábban. Tehát ezt azt jelenti, hogy minimum 4. héten jársz.

1. Ha meg akarod várni anyukád szülinapi buliját, akkor leghamarabb aug. 24-én mész el orvoshoz, ha mindenkinek jó az időpont. Te tudod, hány hetes vagy, de én nem várnék addig.

2. Ha anyukád alapból örülne az unokájának, akkor egy ultrahang képpel simán meglephetnéd. Ennél nagyobb szülinapi ajándék nincs.

Egyébként sok boldogságot kívánok a babához.

Off: én ma teszteltem pozitívat:)

2015. júl. 30. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért a születésnapján? Akkor őt köszöntitek, legyen már neki is egy napja, ami róla szól. Nem érdemli meg? A gyereket meg majd elmondjátok utána, vagy előtte, rengeteg más időpont is van a születésnapján kívül.
2015. júl. 30. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

Elmondhatod neki nyugodtan akkor is. Ez lesz neki a legszebb ajándék. Én mondjuk nem bírnám ki addig, biztos már előbb közölném vele.

Egyébként bizonyos kor felett és főleg nőknél már nem annyira szeretjük, ezt a rólam szól ez a nap dolgot.

Jobb ezen túlesni és gyorsan elfelejteni, de persze mindenki más.

2015. júl. 30. 18:34
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

A születésnapja szóljon róla és ne rólatok..mert hiába lesz nagymama, ami tök király dolog, de nem őt fogják körbeugrálni, hogy de jó, nagyi leszel, hanem titeket, amiért babát vártok.

Mondjátok el neki másnap, én biztos ezt csinálnám.

2015. júl. 30. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
ja az ő napja róla szól.Ugyan már,mindenkit megköszöntenek azt kész.Ti is felköszöntitek aztán el lehet mondani.Mit kell egy unokán megemészteni?Én véletlen tudtam meg,pont beléptem mikor idő pontot kért és kihámoztam miről van szó.Együtt sírtunk nevettünk örömünkbe.Végig is kürtöltem mama leszek.pedig akkor még csak tesztje volt.Azóta van egy gyémántos csillagos drágaságom akivel nem tudok betelni.
2015. júl. 30. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 17-es!

A legtöbb nagymama egyetért azzal, hogy az unokáknál nincs is jobb dolog a világon :)

Bár én még nem vagyok nagymama, de pontosan tudom, hogy nagyon örülnék a hírnek, főleg születésnapomon :)

2015. júl. 30. 22:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó ötleteket, tanácsokat nagyon aranyosak vagytok. A pozitiv tesztelonek gratulálok!: ) remélem minden rendben leszDe!: D
2015. júl. 30. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!