Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már egy ideje nem vagyok szűz? Ti a helyébe mit reagálnátok?
Eddig nem terveztem neki elmondani, de most akadt egy kis nőgyógyászati problémám amit mondtam is neki és megyünk orvoshoz de ahogy így utána olvasgattam valószínűleg a szexhez is köze van. Így ha tényleg az van úgy is megfogja tudni hogy már nem vagyok szűz meg az orvos is ráfog kérdezni (attól függetlenül hogy a vizsgálatnál múltkor se volt bent anyukám azért bejött beszélni az orvossal előtte és utána is szóval megfogja tudni úgy is). A barátommal már lassan 10 hónapja együtt vagyunk és fél év után feküdtünk le először...anyukámmal nem annyira bizalmi a viszonyunk hogy ilyenekről beszélgessünk így ezt eddig nem tartottam fontosnak megosztani vele de most meg kéne már talán...Szerintetek hogy hozzam fel neki? Ti ha szülők lennétek mit reagálnátok?
16/L
Ha megtudja így is úgyis, jobb ha a lányától -nem az orvosától- tudja meg.
Mély levegő. :)
Valószínűleg magától is rájött, főleg, hogy elmondtad mi bajod. Ő se a falvédőről jön, tudja, hogy a nemi betegségek főleg nemi úton terjednek.
Az orvost köti a titoktartás, nem mondhat neki semmit, akkor se, ha még kiskorú vagy. De ha nyugodtabb a lelked, akkor elmondhatod. A reakcióját nem tudhatjuk, mivel nem ismerjük, én nem akadnék ki különösebben, mert úgyis biztosra venném, hogy már nem vagy szűz, de azért örülnék, ha elmondanád.
azt hiszed hogy anyukád nem szexelt volna 10 hónap után egy komoly kapcsolatban?
pontosan tudja hogy nem vagy szűz, csak várja hogy megnyílj neki...
kedves 8# :)
Mindig védekezünk! Csak valószínűleg a szex miatt alakult ki, ha jól gondolom nem fertőzés vagy amit elkaphattam a barátomtól mert tényleg mindig védekezünk óvszerrel, e mellett egyértelműen higiénikusak vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!