Lányok, ti hogy reagálnátok arra, ha egy 28 éves férfiről kiderülne, hogy még szűz, és még nem is csókolózott?
Nem nagyon érdekelne, de azért, mert nem kerülnék közelebb ilyen férfihez - valószínűleg nem az én világom, nem tudna meghódítani, nem illenénk össze.
20L
Nem lenne gond!
Ezen lehet segíteni. 22/L
Ezzel önmagában nem lenne gond ha szimpatizálnék vele - legfeljebb nem szokványos, de "segítenék" rajta ;)
Az lehet ilyenkor a zavaró tényező, hogy teljesen rágörcsöl a tapasztalatlanságára és bemesél magának hülyeségeket...
Egyébként pedig megbeszélném vele, megkérdezném azért mért alakult így, megnyugtatnám, ha nagyon rágörcsöl a témára, hogy nem ezen múlik, és nem áll szándékomban fejvesztve világgá menekülni ennek tudatában.
Általánosságban szerintem pedig ez emberfüggő a lányok részéről... én szívesen "felkarolnék" egy ilyen fiút, ám lásd feljebb, van olyan is, aki nem. 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!