Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ti hogy reagálnátok...

Lányok, ti hogy reagálnátok arra, ha egy 28 éves férfiről kiderülne, hogy még szűz, és még nem is csókolózott?

Figyelt kérdés
Annyira elítélendő ez?

2014. dec. 26. 12:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szánalmas valakivel ezért nem kezdeni, mert még nem volt párkapcsolata, és ezek az okok, hogy nem tanulta ki a párkapcsolatot és nem lesz jó vele a szex még szánalmasabbak. Mert egyrészt minden ember más és párkapcsolat elején mindig mindenki nulláról indul másrészt a szex tanulható és ott is össze kell csiszolódnia a két félnek, hiába volt előtte több partnere, ha másiknak más válik be.

Na meg akik sokáig egyedül maradnak nem biztos, hogy a töketlenség miatt, több oka is lehet pl. családi tragédiák, válogatós (nem negatív értelemben), szerelemből akarja elveszíteni stb.

2014. dec. 26. 18:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Igen, le tudom szűrni ennyiből, mert ha 28 évesen szűz, és még nem is csókolózott, az túl visszafogott és félénk lesz hozzám. Teljesen mindegy, hogy családi probléma, igaz szerelem, vagy más miatt. Nem tartom rossznak, hátránynak amúgy, de nem tudom elképzelni a helyzetet, hogy ilyen férfival megismerkedjek.

2014. dec. 26. 19:11
 13/22 anonim válasza:

# 2/12

Attól, hogy még szűz, attól még össze vissza smárolgathatott más csajokkal, csak annyi, hogy a lombosát nem tudta belemártogatni a mézes csuporba.

2014. dec. 26. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Megírta, hogy nem csókolózott. De amúgy nem pont az összevissza smárolgatás hiányáról van itt szó - azt nem nehéz buliban, ahol mindkét fél részeg - , hanem hogy nem tudott/nem akart megszerezni egy nőt se az elmúlt 8-10 év alatt (amikor már azért mindenki kezd megkomolyodni, fontossá válik egy társ).

De a kérdezőnek mondom, továbbra is kitartok amellett, hogy szerintem ez nem elítélendő egyáltalán. Csak más életritmus.

2014. dec. 26. 21:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy kicsit kiábrándító lenne.

22/L

2014. dec. 26. 23:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen volt, 29 évesen és imádom érte, h én vagyok az egyetlen neki mindenben! :)
2014. dec. 27. 03:30
 17/22 A kérdező kommentje:
A helyes kifejezés a nem tudtam barátnőt szerezni. Pedig elég sokat próbálkoztam, de a külsőm miatt mindig elutasítottak. Még randim sem volt. Bulizni meg sosem jártam, nem az én világom. Amúgy is: a szüzességet csak párkapcsolatban érdemes elveszteni. Sokan mondták már, hogy inkább menjek el egy prostihoz, de nem látom értelmét. Úgy nem akarom elveszteni.
2014. dec. 27. 08:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszel magadnak miért nem sportolsz valamit? Az én külsőmet nagyon felturbózta a sok edzés és az arcomon is meglátszik. Kezdj bele és táplálkozz normálisabban.

#12 Ez egy szimpla előítélet. Most gondolj bele megismerkedsz egy ilyen férfival, akibe beleszeretsz és bevallja, hogy eddig nem jött össze semmi, emiatt elhagynád? Ne legyél ilyen előítéletes, mert ennél szánalmasabb dolog nincs az életben.

2014. dec. 27. 09:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem, nem hagynám el, épp azt mondom, hogy szerintem nem is ismerkednénk meg. Szerintem nem kezdene velem az "előéletem" miatt. A kérdező írta például, hogy kapcsolatban van értelme elveszíteni a szüzességet, na én már ezen a ponton buktam.
2014. dec. 27. 10:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Kit érdekel milyen volt az előéleted! Nem az számít, hogy milyen voltál hanem az, hogy most milyen vagy. Ezért azt se tartom normálisnak, hogy egy tapasztalatlan egyén csak szűz lánnyal feküdne le, mert aki már nem szűz az rib.nc. Le kell zárni a múltat bármilyen is volt jó vagy rossz annak már vége, jelen a fontos.
2014. dec. 27. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!