Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Fényember kérdése:

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már egy ideje nem vagyok szűz? Ti a helyébe mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Eddig nem terveztem neki elmondani, de most akadt egy kis nőgyógyászati problémám amit mondtam is neki és megyünk orvoshoz de ahogy így utána olvasgattam valószínűleg a szexhez is köze van. Így ha tényleg az van úgy is megfogja tudni hogy már nem vagyok szűz meg az orvos is ráfog kérdezni (attól függetlenül hogy a vizsgálatnál múltkor se volt bent anyukám azért bejött beszélni az orvossal előtte és utána is szóval megfogja tudni úgy is). A barátommal már lassan 10 hónapja együtt vagyunk és fél év után feküdtünk le először...anyukámmal nem annyira bizalmi a viszonyunk hogy ilyenekről beszélgessünk így ezt eddig nem tartottam fontosnak megosztani vele de most meg kéne már talán...Szerintetek hogy hozzam fel neki? Ti ha szülők lennétek mit reagálnátok?

16/L

2015. febr. 18. 18:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha a lányomnak tudnék egy 10 hónapos kapcsolatáról, már inkább azért lennék szomorú, hogy nem szólt, megtörtént a dolog. Azt nem hinném, hogy még szűz lenne. A mai világban a féléves együttjárás utáni szex egész jó (mégsem két napos ismeretség utáni), inkább egy kicsit a korod miatt tartom túl korainak. De mondom nem nagyon lehet meglepve a 10 hónapos kapcsolatod miatt!
2015. febr. 18. 19:18
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, a világon semmit sem szólnék, természetesnek venném a dolgot.
2015. febr. 18. 19:26
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

"Hogyan mondjam el anyukámnak"

...hát pl. amikor látod a tv-ben a hüvelygombás reklámot,

akkor mond anyádnak, hogy fogadjunk, hogy van az egyikőnknek ilyenje...

2015. febr. 18. 19:30
 14/30 A kérdező kommentje:

13#

Saját tapasztalat? :)

A többieknek meg köszönöm szépen a válaszokat!:)

2015. febr. 18. 19:37
 15/30 anonim ***** válasza:
97%
16 évesen 10 hónap után. Hát jah... tényleg biztos lehetsz benne, hogy tudja, mi a dörgés :) Hogy, hogyan mondd el? Igazából nem tudom. Én sosem mondtam el direktben anyámnak, hogy már nem vagyok szűz, de szerintem tuti rájött, mert mivel, hogy nem ostoba.
2015. febr. 18. 19:40
 16/30 anonim ***** válasza:
97%

Az orvostól biztosan nem fogja megtudni, mivel őt köti a titoktartás. Sőt, el se kell kísérnie anyukádnak, nyugodtan elmehetsz egyedül. Ha hüvelygombád van csak, azt amúgy bárhol összeszedhetted, nem kell hozzá szexelni.

Én egyébként nem mondanám el a helyedben, ha nem jó a viszonyotok. Annak idején hasonló szituációban mondtam el anyukámnak és hát finoman szólva nem kezelte diszkréten a kérdést. Azóta inkább nem mondok el neki semmit :)

2015. febr. 18. 19:55
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

Ha húgyúti (amire én tippelek, nekem is volt) akkor a nődoki se muszáj, elég, ha normális háziorvosod van, és tudja, mi a dörgés :)

Amúgy viszont sajnos nem lehet kiszámítani anyukád reakcióját, mindenki másképp kezeli a dolgokat. Ha szerencséd van, fel se veszi, vagy sejti, ha nincs... akkor meg majd kiderül. Legjobban azzal járnál, ha megbeszélnéd vele előre, az a biztos.

2015. febr. 18. 20:25
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem húgyúti (nem rég voltam felfázva és azzal valóban háziorvoshoz mentem) mert azt tudom milyen, és nem is gombás fertőzés :) így utána olvasgatva valószínűleg valamilyen mirigy gyulladás lehet :) És mindenkinek köszönöm a válaszát!:)
2015. febr. 18. 20:34
 19/30 anonim ***** válasza:
98%

Csak nem balthorin mirigy gyulladásra gyanakszol?

Olyan nekem is volt,jó kis antibiotikum kúra volt a kezelés.

2015. febr. 18. 20:56
 20/30 A kérdező kommentje:
19# igen arra gyanakszom amúgy :)
2015. febr. 18. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!