Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már egy ideje nem vagyok szűz? Ti a helyébe mit reagálnátok?
Eddig nem terveztem neki elmondani, de most akadt egy kis nőgyógyászati problémám amit mondtam is neki és megyünk orvoshoz de ahogy így utána olvasgattam valószínűleg a szexhez is köze van. Így ha tényleg az van úgy is megfogja tudni hogy már nem vagyok szűz meg az orvos is ráfog kérdezni (attól függetlenül hogy a vizsgálatnál múltkor se volt bent anyukám azért bejött beszélni az orvossal előtte és utána is szóval megfogja tudni úgy is). A barátommal már lassan 10 hónapja együtt vagyunk és fél év után feküdtünk le először...anyukámmal nem annyira bizalmi a viszonyunk hogy ilyenekről beszélgessünk így ezt eddig nem tartottam fontosnak megosztani vele de most meg kéne már talán...Szerintetek hogy hozzam fel neki? Ti ha szülők lennétek mit reagálnátok?
16/L
Kérdező!
Hogy kikérted magadnak a tippelt hüvelygombát, pedig azt hiszem, hogy kiegyeznél vele, az alábbi orvosi leírást elolvasva!
(Anyád elől meg végképpen nem fogod tudni eltitkolni!)
megint én vagyok a 19es.
MInnél elöbb menj el dokihoz,akár egyedül is ha anyud épp nem tud elksérni. Én is attól féltem h nagyobbra fog nőni... mint amit az utolsó linkelt,tályog lesz,müteni kell vagy vmi hasonló
Kedves 23# hidd el hogy már rég túl voltam ennek az oldalnak az elolvasásán, és nem te vezettél rá erre a dologra, meg arra sem hogy milyen komolyságú!:) persze neked is köszönöm, de most nem ezen volt a hangsúly, hogy nekem mi bajom van.
24#es hétfőn tudok leghamarabb elmenni mert éppen megvan, és így elég kellemetlen lenne mennem, meg úgy nem is tudna normálisan megvizsgálni, mert más gondom is van. De köszönöm mindenkinek a válaszát!:)
Sok szülő van, aki rájön, de mégsem akar erről direktben beszélni a lányával. Pl egyik barátnőm annak idején próbált leülni az anyjával, és megbeszélni, de az anyja elzárkózott. Anyukámmal pedig mi pont fordítva éltük meg: ő akart volna leülni, és beszélgetni, én pedig szemtelenül közöltem, hogy nem akarom ezt vele megbeszélni. Szegény majdnem sírva fakadt :(
Ha anyukád tudja, h 1O hónapja ezzel a fiúval vagy, de nem próbált neked "felvilágosító" vagy "óva intő" órát tartani, akkor lehet, hogy neki még kellemetlenebb a téma, mint Neked, és nem is akar erről beszélni. Tudjátok mind a ketten, mi van, csak nem beszéltek róla. Érted? Lehet ez kell neki.
Szerintem miközben mentek az orvos felé egy könnyed pár sorban rávezetheted:
Te: - Anya, emlékszel mikor abban az izé filmben a szende szűz lány az anyukájával megy a nőgyógyászhoz?
Anyud: - Nem, nem emlékszem.
Te: - Na látod, én se!!
xDDDDD há há h áá áá ;DDD ddD
az orvosi titoktartás köteleiz,hogy nem mondjon semmit a doki anyudnak,a te bele egyezésed nélkül...a kamarából is kizárhatják,ha beperled.
és szerintem ahogy másnak sem az anyukádnak sincs semmi köze ahoz,hogy szűz vagy e a vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!