Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Fényember kérdése:

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy már egy ideje nem vagyok szűz? Ti a helyébe mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Eddig nem terveztem neki elmondani, de most akadt egy kis nőgyógyászati problémám amit mondtam is neki és megyünk orvoshoz de ahogy így utána olvasgattam valószínűleg a szexhez is köze van. Így ha tényleg az van úgy is megfogja tudni hogy már nem vagyok szűz meg az orvos is ráfog kérdezni (attól függetlenül hogy a vizsgálatnál múltkor se volt bent anyukám azért bejött beszélni az orvossal előtte és utána is szóval megfogja tudni úgy is). A barátommal már lassan 10 hónapja együtt vagyunk és fél év után feküdtünk le először...anyukámmal nem annyira bizalmi a viszonyunk hogy ilyenekről beszélgessünk így ezt eddig nem tartottam fontosnak megosztani vele de most meg kéne már talán...Szerintetek hogy hozzam fel neki? Ti ha szülők lennétek mit reagálnátok?

16/L

2015. febr. 18. 18:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%
Az orvost kötelezi a titoktartás, így ha nem akarod, semmit sem fog mondani anyukádnak. Felírja az antibiotikumot és kész, elmehetsz nőgyógyászhoz egyedül is.
2015. febr. 19. 10:24
 22/30 anonim ***** válasza:
36%
19 vagyok. Lehet h jobb ha te mondod el anyukádnak,mert ha az orvos nem is mondja el,ha váltja ki a receptet lehet hogy ki fog derülni. Mert nekem mikor ez volt,a páromnak is irt fel antibiotikumot,és a gyógyszertáros mondta mikor kiváltottam,h ezt a partnerének is szednie kell.
2015. febr. 19. 10:55
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Hogy kikérted magadnak a tippelt hüvelygombát, pedig azt hiszem, hogy kiegyeznél vele, az alábbi orvosi leírást elolvasva!

(Anyád elől meg végképpen nem fogod tudni eltitkolni!)

[link]

2015. febr. 19. 11:48
 24/30 anonim ***** válasza:
15%

megint én vagyok a 19es.

MInnél elöbb menj el dokihoz,akár egyedül is ha anyud épp nem tud elksérni. Én is attól féltem h nagyobbra fog nőni... mint amit az utolsó linkelt,tályog lesz,müteni kell vagy vmi hasonló

2015. febr. 19. 13:11
 25/30 A kérdező kommentje:

Kedves 23# hidd el hogy már rég túl voltam ennek az oldalnak az elolvasásán, és nem te vezettél rá erre a dologra, meg arra sem hogy milyen komolyságú!:) persze neked is köszönöm, de most nem ezen volt a hangsúly, hogy nekem mi bajom van.

24#es hétfőn tudok leghamarabb elmenni mert éppen megvan, és így elég kellemetlen lenne mennem, meg úgy nem is tudna normálisan megvizsgálni, mert más gondom is van. De köszönöm mindenkinek a válaszát!:)

2015. febr. 19. 17:21
 26/30 anonim ***** válasza:

Sok szülő van, aki rájön, de mégsem akar erről direktben beszélni a lányával. Pl egyik barátnőm annak idején próbált leülni az anyjával, és megbeszélni, de az anyja elzárkózott. Anyukámmal pedig mi pont fordítva éltük meg: ő akart volna leülni, és beszélgetni, én pedig szemtelenül közöltem, hogy nem akarom ezt vele megbeszélni. Szegény majdnem sírva fakadt :(

Ha anyukád tudja, h 1O hónapja ezzel a fiúval vagy, de nem próbált neked "felvilágosító" vagy "óva intő" órát tartani, akkor lehet, hogy neki még kellemetlenebb a téma, mint Neked, és nem is akar erről beszélni. Tudjátok mind a ketten, mi van, csak nem beszéltek róla. Érted? Lehet ez kell neki.

2015. febr. 20. 19:34
 27/30 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem miközben mentek az orvos felé egy könnyed pár sorban rávezetheted:

Te: - Anya, emlékszel mikor abban az izé filmben a szende szűz lány az anyukájával megy a nőgyógyászhoz?

Anyud: - Nem, nem emlékszem.

Te: - Na látod, én se!!

xDDDDD há há h áá áá ;DDD ddD

2015. febr. 20. 19:50
 28/30 anonim ***** válasza:
92%
Létezik orvosi titoktartás. Kérd meg anyukádat hogy kinn maradjon a váróban, mert neked kellemetlen ha bemegy veled. Az orvost vizsgálat közben megkérheted hogy ne említse anyud előtt .
2015. febr. 20. 20:02
 29/30 anonim ***** válasza:

az orvosi titoktartás köteleiz,hogy nem mondjon semmit a doki anyudnak,a te bele egyezésed nélkül...a kamarából is kizárhatják,ha beperled.

és szerintem ahogy másnak sem az anyukádnak sincs semmi köze ahoz,hogy szűz vagy e a vagy sem.

2015. febr. 21. 18:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Szerencsére elmúlt az ami volt, de ugye ettől még elmegyek nődokihoz. Ám volt egy összeveszésünk anyummal ezzel kapcsolatosan szóval ha minden igaz barátnőmmel megyek szóval anyumnak így már nem kell az orrára kötnöm:) köszönöm szépen mindenki válaszát!!:)
2015. febr. 22. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!