Hogyan mondjam el anyukamnak hogy lehet hogy babat várok?

Ha örülni fog neki (gondolom igen), akkor jó ötlet a szülinapon. Vegyél neki egy nagymamás könyvet, vannak ilyen mini fotó - és idézetes könyvek, azok tök szépek.
Azzal gyakorlatilag már meg is mondtad neki, hogy hamarosan ő is nagymama lesz.

Miért rontaná el a szülinapját?
Én addig nem mondanám el, amíg nem látott orvos. Vagy ha mégis, akkor csak azt, hogy anya pozitív lett a tesztem, remélem babát várok, de orvos még nem erősítette meg.

soha nem értettem ezt a 12 hétig ne mondjuk el senkinek dolgot, mert oké a szomszéd Pistabácsinak nem kell tudnia, de hogy a saját szüleim ne tudják??? és ha elmegy a baba akkor nem lehet ott mellette az anyukája? titkolnátok azt is hogy elvetéltetek? vagy a kórházból telefonálnátok, hogy terhes voltam de mi történt?? hogy esne ez a szüleiteknek???
kérdező szerintem is jó ötlet a születésnap, és ahogy az első írta, egy nagymamás könyv - póló, valami aranyos ajándék :)

Szerintem ne a szülinapján mond el neki, mivel az az ő napja, róla kell, hogy szóljon, nem rólatok.
De előtte nyugodtan elmondhatod. Nem kell megvárni, hogy utána mondd el.

A szülinapja inkább róla szóljon. Nyilván örülni fog az unokának, de azért ez olyan hír, amit emészteni kell, főleg, ha első unoka lenne. :D
Arról nem beszélve, hogy az még baromi soká van, addig már rég túl kéne lenned az orvosi vizsgálaton.
Mielőbb kérj időpontot az orvosodhoz és ha azt szeretnéd, hogy anyukád elkísérjen, mondd el neki. Az első trimeszterben tényleg nem szokás terjeszteni, mert még bármi lehet, de azért a közeli rokonokat, barátokat be lehet avatni, akiknek számítasz a segítségére és támogatására jóban és rosszban is. :)

Ha már nagyon várja az unokát én tuti biztos, hogy egy ékszerdobozba raknék neki egy ultrahang képet... <3
Főleg ha az első unoka olyankor mindig rettenetes nagy az öröm.
Ha anyukámnál lettünk volna így én tuti így csináltam volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!