Normális, hogy anyámhoz egyáltalán nem lehet szólni utazás előtt 2 napig?
Ma utaztak el hosszúhétvégére, reggel felkeltem, kimentem a szobámból, tök jó illat volt, kérdeztem mi ez, erre tök mérgesen válaszolt, hogy "hát talán az ebéd", mikor kérdeztem, hogy oké, de micsoda, akkor közölte hogy "majd meglátod" és elcsörtetett.
Mindig ez van, apám meg én nem TUDUNK olyat hosszá szólni, hogy ne legyen mérges ránk, pedig mindketten szeretünk poénból piszkálódni, általában nincs is belőle baj, de ilyenkor visszafogjuk magunkat, nem idegesítjük. Ez mindig az utazás előtti 1-2 nap.
Miért ilyen??
Milyen annyi munka után? Nagy cucc kifőzni egy adag tésztát, szórni rá pár cuccot és bedobni a sütőbe. Egyébként mint írtam, NEM ENGEDI hogy segítsek. Főzni meg SOHA nem enged. Nem szereti a főztöm. Igen, felkelhettem volna főzni magamnak. És akkor ő ugyanúgy főzhetett volna magának pluszba.
Amúgy se voltam kipihent, este 11-kor értem haza egyáltalán, és 9-kor már keltem.

Hi, én is ilyen vagyok, legalábbis hasonló. Pl.: ha vmi komolyabb dolog történik velem ami miatt stresszelek akkor rossz a kedvem és nem lehet hozzám szólni. A baj h ha ez napokig tart akkor a körülöttem lévő emberek kiakadnak, joggal. Az h miért van ez azt nem tudom de h nem normális az tuti, szóval én meg akarok változni mert nekem is szar lenne ha nem beszélgethetnék normálisan anyukámmal vagy barátnőmmel vagy bárki ilyennel napokig.
De nem is úgy megy ez h megmondod neki és akkor varázsütésre megváltozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!