Apám nem engedi hogy Angliába menjek dolgozni?
Figyelt kérdés
20f vagyok kaptam elhetőséget hogy kint dolgozzak ismerőssel, de apám azt akarja hogy maradjak egy 3000fős faluba. mert segitenem kell neki a földön.2014. nov. 18. 08:26
1/31 anonim válasza:
Ha van pénzed menni, akkor menj, 20 évesen nem kell engedély senkitöl.
Ha apádnak kellene fizetnie, akkor jogában áll nem tenni, föként ha nincs erre fölösleges pénze.
2/31 anonim válasza:
Miért is kell 20 évesen neked bárkitől is engedélyt kérni? Vagy életed végéig a földet akarod túrni, mert vannak emberek, akik szerint csak az a munka?
3/31 A kérdező kommentje:
Anno anyam is elakart menni innen de miatta maradt, ott ott napi 20ezres fiezetest kapnek vagohidon... csak itthon is sok munka lenne
2014. nov. 18. 08:37
4/31 anonim válasza:
Most akkor TE nem akarsz menni, nem apád nem enged!!!
Ha arra vársz, hogy ne legyen apádnál munka, akkor sosem indulsz sehová.
5/31 anonim válasza:
Számolj utána, hogy az itthoni "sok munkával" mennyit keresnél. Te is tudod a választ.
6/31 A kérdező kommentje:
duplaanyival feleannyit tudom,... meg a város miatt mennék hogy ne egy faluba lakjak ahol max egy kocsma van
2014. nov. 18. 08:43
7/31 anonim válasza:
20 évesnek mióta kell engedély??
8/31 A kérdező kommentje:
jó hát papiron nem kell de értitek... nem végleg mennék
2014. nov. 18. 08:59
9/31 anonim válasza:
Gondolom, apukádnak nincs segítsége. Ha te elmennél, akkor nem bírna egyedül a földdel. Vagy fel kéne vennie valakit, de azt meg nem biztos, hogy megengedheti.
Biztosan azt hitte, hogy majd te fogod átvenni a családi gazdaságot.
10/31 A kérdező kommentje:
csak én nem akarok egy falusi lenni
2014. nov. 18. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!