Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Elengednétek a 17...

Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat stoppal külföldre rokonokhoz?

Figyelt kérdés
Külföldön lakik egyik nénikéje (nekem a féltestvérem) Meg akarja látogatni. Viszont nem tudok neki pénzt adni utazásra meg másra se és persze neki sincs pénze, így stoppal menne.

2015. jún. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Persze, prostinak fogják nézni, egy párszor megcsinálják, visszafelé terhes lesz
2015. jún. 24. 15:58
 2/51 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2015. jún. 24. 15:59
 3/51 anonim ***** válasza:
97%

Ha nincs leszervezve az utazása, akkor biztos hogy nem. Az meg hogy másra sincs lóvé, akkor minek küldjem ki a nénikéje nyakára?

Menjen diákmunkára, keresse meg a rávalót és akkor ősszel utazhat.

2015. jún. 24. 16:01
 4/51 anonim ***** válasza:
8%

Az már majdnem nagykorú.

Ha pedig óránként/kétóránként megcsörget, mindenki nyugodt lehet.

5/51 anonim ***** válasza:
98%
Ezt gondolt át újra. Menjen el júliusban diákmunkára és esetleg augusztusban talán már el tud menni, vagy dolgozzon augusztusban is, és menjen jövőre, vagy őszi szünetben. Remélem ezt a kérdést a lány tette fel, és nem az anyuka, mert akkor tényleg gáz.
 6/51 anonim ***** válasza:
92%

Dehogyis!! Uristen, hogy is jutott ilyen az eszedbe? A sajat gyereked! Akarmi tortenhet azalatt az ora alatt mikor epp nem hiv fel. Sot, mar amikor lerakja a telefont.

Es ha a feltestveredtol kersz kolcson annyit ami az oda-vissza utat fedezi?

2015. jún. 24. 16:04
 7/51 anonim ***** válasza:
94%

Igen, és egyszer nem csörget meg két óra múlva, akkor hova szaladsz? (egy előző válaszolónak)

Az sem mindegy, hogy Sopronból Ausztriába, vagy mondjuk Azerbajdzsánba küldenéd...

2015. jún. 24. 16:05
 8/51 anonim ***** válasza:
95%
Stoppal egészen biztosan nem engedném el egyedül a 17 éves lányomat.
2015. jún. 24. 16:06
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán.

Sok éve pasi létemre párszor "végigstoppoltam európát" (500 km). Nem egyszer szálltam ki a kocsiból, mert a vezetőnek "megtetszettem". Egy lánynál ez hatványozottan fennáll.

Az 500 km-es út 12-24 óra volt. Nehezen tervezhető (Akkor ez belefért).

Többször futottam bele bizonytalan, vagy seggrészeg sofőrbe.

Nagy buli volt, de kell annyi fizikai erő, és magabiztosság, hogy az esetleg nem túl barátságos útitársakat kezelni tudjad. 17 évesen ez nem igazán adott.

Az autóstopp határesete a telekocsi. Talán bizalomgerjesztőbb.

Esetleg kis nyári munka, utána utazás? (nem ismerem a lehetőségeket)

2015. jún. 24. 16:07
 10/51 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Furcsa, hogy egyáltalán megfordul a fejedben az a gondolat, hogy elengednéd.
2015. jún. 24. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!