Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat stoppal külföldre rokonokhoz?
Figyelt kérdés
Külföldön lakik egyik nénikéje (nekem a féltestvérem) Meg akarja látogatni. Viszont nem tudok neki pénzt adni utazásra meg másra se és persze neki sincs pénze, így stoppal menne.2015. jún. 24. 15:56
41/51 Költőnő? válasza:
minden verziója és alverziója esélytelen volna, pedig elég szabadszellemű vagyok.
42/51 anonim válasza:
Költőnő: én is rettentő szabad szellemű vagyok, de ez halott ötlet :)
43/51 anonim válasza:
Lehet most sokan lehurrogtok...DE én személy szerint még repülővel sem vonattal nem engedném a 17-18 éves lányomnak EGYEDÜL megtenni az utat. Mennék vele, max.1-2évig gyűjtögetnénk a pénzt rá!
44/51 anonim válasza:
Keressetek telekocsit, töredékannyiból el lehet jutni helyekre, mint vonattal vagy busszal. Esetenként többet költene egy elhúzódó stoppolás esetén kajára, mint amennyiért a telekocsi elviszi. Alkudni is van esély, és ha nem Vlagyivosztokba menne, egy hét diákmunkával simán meg lehet keresni az út árát.
45/51 anonim válasza:
Stoppal biztos hogy nem ! Az egyedüli alternatíva az Oszkár Telekocsi . Ez nagyon jo dolog(!!!) , mi havi szinten úgy közlekedünk Németország és Magyarország között !!! Meg lehet beszelni a sofőrrel hogy címről címre vigye a lányodat , s estleg a rokonotok ott érkezés után rendezi a fuvardíjjat .
46/51 anonim válasza:
Felnőtt nőként nem vállalnék be ilyet, még városon belül sem szállnék be idegen mellé. Semmiképpen nem engedném meg 17 éves gyereknek. Külföldre pénz nélkül kimenni szintén elég nagy felelőtlenség
47/51 anonim válasza:
Telekocsi miért nem jó? Én barátnőmmel tavaly horvátba mentem így, oda-vissza 15000 volt. Címerezzen/tescozzon diákmelózzon 2 hétig valamit, mindjárt megvan az oskar ára és ott kisebb rá az esély, hogy bántsák (ugyanis az oskarosok is úgy csinálhatják ezt, hogy az oldalon nyilvántartásban van kivel mennyire elégedettek és lehet írni alá, hogy miért vagy miért nem stb. nem fogják ezt kockáztatni azzal, hogy nem vigyáznak az utasokra).
Nekem fiatal lány létemre jó véleményem van a telekocsiról, máskor is így fogok külföldre menni.
Stoppolni stoppoltam már, országom belül és szerencsém volt, normális ember vett fel, de belegondolva járhattam volna rosszul is. de 18 évesen ugye ki gondol erre
48/51 anonim válasza:
46 latszik hogy nincs tapasztalatod .. A telekocsizas egy nagyon jo találmány . Nekunk az evek alatt soha (!!!!) egyszer sem adódott gondunk belőle . A Telekocsi oldalon belül le tudod informalni a sofőrt , ő ugyanígy teged mint utast ... Teljesen korrekt dolog ! Én egy hete jöttem ki a páromhoz a kislányunkkal ( Telekocsi utazas volt ) Egy élmény volt megint . Szuper utunk volt :)))
49/51 anonim válasza:
nem csak a telekocsi, de vannak facebook-os csoportok is (célországtol fuggoen), ahol mindig keresnek utitársakat! Franciaországba, Svájcba járok ki igy! sose volt még gond! de annak idején Ausztriábol is igy utaztam Magyarországra!
50/51 anonim válasza:
Stoppal nem. Egyébként egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!