Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Elengednétek a 17...

Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat stoppal külföldre rokonokhoz?

Figyelt kérdés
Külföldön lakik egyik nénikéje (nekem a féltestvérem) Meg akarja látogatni. Viszont nem tudok neki pénzt adni utazásra meg másra se és persze neki sincs pénze, így stoppal menne.

2015. jún. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
98%

Mi az "hogy ha ketten mennének a pasijával"?

Hiteltelenítés: 100%.

2015. jún. 24. 16:25
 22/51 anonim ***** válasza:
50%

Stoppal még a szomszéd faluba sem engedném nem hogy külföldre.

20 éves felnőtt nő, tulajdonképpen ő dönt, de én mindenképpen lebeszélném.

2015. jún. 24. 16:29
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Oszkar.com-on nézzetek szét, hátha találtok ott megfelelő utat! :)
2015. jún. 24. 16:31
 24/51 anonim ***** válasza:
88%
beteg vagy
2015. jún. 24. 16:33
 25/51 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki ha lenne mellette egy felnőtt úgy talán elengedném. Erre ő hogy lehet vele tudna menni a barátja ha kap szabadságot. Ismerem a fiút, kedves, okos, csak fizikailag nem olyan erős típus. Miért különös hogy felvetettem? Inkább engedném el egy fiúval mint egyedül. Ha már muszáj mennie.
2015. jún. 24. 16:33
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem muszáj mennie. Megmondod neki, hogy otthon marad a seggén és kész. Elmegy diákmunkázni és jövőre már normálisan eltervezett útra mehet. Mondom én alapvetően liberális anyuka vagyok, de az eszetlenséget semmilyen szinten nem támogatom és nem is hagyom. A te gyereked, a te felelősséged. Hogy tudsz majd tükörbe nézni, ha történik vele valami?
2015. jún. 24. 16:37
 27/51 anonim ***** válasza:
97%
STOPPAL?! Kizárt, akkor most nem látogatja meg. Elmegy diákmelóra, és ha megvan a pénz, mehet.
2015. jún. 24. 16:45
 28/51 anonim ***** válasza:
98%

Normális anya nem engedné a lányát, totál idegenek mellé beülni kocsiba, akikről azt se tudja kik.

1: meg is erőszakolhatják 2: elrabolhatják 3: valami szar söfőr mellett meg is halhat közúti balesetben

Egy kicsit is ép gondolkodású 17 éves lány fejébe se fordulna meg ilyen szerintem, nem hogy az anyjáéban.

2015. jún. 24. 16:46
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de nem normális az a szülő akiben ilyen egyáltalán felmerül. Még egy felnőtt nőtől is kva felelőtlen egy ilyen vállalkozás.
2015. jún. 24. 16:57
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Bár továbbra is azt gondolom, hogy ezt a 17 éves lány írja, és nem az anyja. De oké.. játsszuk azt, hogy elhiszem az anyja ír.

Akkor meg végképp nem értem a hozzáállásodat. Előbb írod, hogy végül is a féltesód, és nem is igazán tartod a kapcsolatot vele. A lányodnak sem kell csak szállást tőle vagyis nem igazán a rokonra kíváncsi.

Most meg azt írod, hogy miért baj ha a gyenge barát is megy, hiszen csak szállást és kaját kell állni a féltestvérednek akivel igazából nem is vagy olyan szoros kapcsolatban.

Lehet neked nem tűnik fel, mert te ingyen kapod, de elárulok egy nagy titkot. Külföldön is pénzbe kerül a kaja, a villany és víz, meg a gáz. Gondolod, hogy a féltesód akivel nem vagy olyan jóba majd letart 2 idegent. Ugyanis a lányod is valahol idegen neki. Ilyen ostoba ember nincs.

2015. jún. 24. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!