Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat stoppal külföldre rokonokhoz?
Mi az "hogy ha ketten mennének a pasijával"?
Hiteltelenítés: 100%.
Stoppal még a szomszéd faluba sem engedném nem hogy külföldre.
20 éves felnőtt nő, tulajdonképpen ő dönt, de én mindenképpen lebeszélném.
Normális anya nem engedné a lányát, totál idegenek mellé beülni kocsiba, akikről azt se tudja kik.
1: meg is erőszakolhatják 2: elrabolhatják 3: valami szar söfőr mellett meg is halhat közúti balesetben
Egy kicsit is ép gondolkodású 17 éves lány fejébe se fordulna meg ilyen szerintem, nem hogy az anyjáéban.
Bár továbbra is azt gondolom, hogy ezt a 17 éves lány írja, és nem az anyja. De oké.. játsszuk azt, hogy elhiszem az anyja ír.
Akkor meg végképp nem értem a hozzáállásodat. Előbb írod, hogy végül is a féltesód, és nem is igazán tartod a kapcsolatot vele. A lányodnak sem kell csak szállást tőle vagyis nem igazán a rokonra kíváncsi.
Most meg azt írod, hogy miért baj ha a gyenge barát is megy, hiszen csak szállást és kaját kell állni a féltestvérednek akivel igazából nem is vagy olyan szoros kapcsolatban.
Lehet neked nem tűnik fel, mert te ingyen kapod, de elárulok egy nagy titkot. Külföldön is pénzbe kerül a kaja, a villany és víz, meg a gáz. Gondolod, hogy a féltesód akivel nem vagy olyan jóba majd letart 2 idegent. Ugyanis a lányod is valahol idegen neki. Ilyen ostoba ember nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!