Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyámhoz...

Normális, hogy anyámhoz egyáltalán nem lehet szólni utazás előtt 2 napig?

Figyelt kérdés

Ma utaztak el hosszúhétvégére, reggel felkeltem, kimentem a szobámból, tök jó illat volt, kérdeztem mi ez, erre tök mérgesen válaszolt, hogy "hát talán az ebéd", mikor kérdeztem, hogy oké, de micsoda, akkor közölte hogy "majd meglátod" és elcsörtetett.

Mindig ez van, apám meg én nem TUDUNK olyat hosszá szólni, hogy ne legyen mérges ránk, pedig mindketten szeretünk poénból piszkálódni, általában nincs is belőle baj, de ilyenkor visszafogjuk magunkat, nem idegesítjük. Ez mindig az utazás előtti 1-2 nap.

Miért ilyen??

2015. júl. 25. 17:18
1 2
 1/14 kittikehh00 ***** válasza:
0%
Szerintem ilyenkor egy kicsit ideges például az út miatt, meg ilyesmi.
2015. júl. 25. 17:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Nyilván, de mit kezdjünk vele? Nem normális dolog, hogy 2 napig nem lehet itthon beszélgetni (ha apámmal mi beszélgetünk, akkor az is baj)
2015. júl. 25. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
37%

stresszes.

egyedül csinál minden csomagolást, vagy együtt csináljátok?

nekem segít, hogy van egy-egy listám a különböző féle utazásokhoz és csomagolás közben pipálom ki rajta, hogy útlevél megvan, tusfürdő megvan...

2015. júl. 25. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Utazás után,ülj le vele beszélgetni errôl. Mondd el neki mit érzel,és ,hogy szerinted nem îgy kellene. De mindenféle képpen fogadjátok el,hogy ô ilyen ebben az "idôszakban".
2015. júl. 25. 17:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Egyikünket se enged segíteni. Nem az hogy nem kéri, hanem ha megpróbálunk csinálni valamit, akkor az is baj, mert biztos nem jól fogjuk csinálni. Egyedül nekem engedi hogy a saját cuccaimat bepakoljam. Mondtam, hogy MINDEN baj amit csinálunk :D
2015. júl. 25. 17:38
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Anyád utál csomagolni és utál utazni! Gondolom nem minden hétvégén teszitek,hagyjátok már szerencsétlent legalább ezen a két napon békén! Én ha naponta piszkálódnának velem,mert szeretik csinálni akkor folyton bunkó lennék,nem csak utazás előtt!Poénból bakker!
2015. júl. 25. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem normális, de van ilyen. Nekem is valahogy előjön, nem tudom mitől. Nem direkt van, nagyon próbálok tenni ellene.

A másik hogy nagyon aranyos volt tőled ilyen kedves megjegyzést tenni az ebédre! Én boldog lennék tőle. Kicsit túlzás volt a reakciója.

2015. júl. 25. 18:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Anya általában veszi a lapot a piszkálódásra, és nem bánja, kivéve ilyenkor. És egész addig az 1-2 napig ő a leglelkesebb, ő várja legjobban a nyaralást/wellnesshétvégét/akármit, aztán kattan egyet és elviselhetetlen lesz, majd mikor odaérünk akkor megint tök jókedvű, és élvezi a pihenést.
2015. júl. 25. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem, semmiképpen sem normális. Nyilván izgul, ideges... ez valamilyen szinten természetes, de amit anyukád csinál, az bizony igencsak túlzás.
2015. júl. 25. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Tehát mire te kivakartad magadat az ágyból, addigra ő már az ebédet is megfőzte, mindezt utazás előtt, tehát dög fáradt lehetett szegény, majd jössz te kipihenten és sértettnek érzed magad, amiért nincs kedve annyi munka után veled jópofizni... Klassz gyerek vagy.
2015. júl. 26. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!